Neler Yeni

Öneri Rtx 3060 Mining konusu

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
Evet arkadaşlar güya sözde mining koruması olan bu kart bu gün bi sitede 3060 satışı yapan abimizin verdiği bilgiye esasen sadece etherium kilidi bulunmuş olup diğer alt coinlerde herhangi bir kilit olmadığını göstermekte. Bundada bırakmazlar stok oturup gün sayıyorum bende üstüne bu video linkinide bırakıyorum bu kanalda Rus bir abi Zotac 3060 la nerdeyse gündemde olan alt ve üst coinlerin kazım testini vermiş:

Ekler

• IMG_20210223_102628.jpg
    IMG_20210223_102628.jpg
    295.1 KB · Hit: 41

imasa32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
Sami Kökmen
Evet arkadaşlar güya sözde mining koruması olan bu kart bu gün bi sitede 3060 satışı yapan abimizin verdiği bilgiye esasen sadece etherium kilidi bulunmuş olup diğer alt coinlerde herhangi bir kilit olmadığını göstermekte. Bundada bırakmazlar stok oturup gün sayıyorum bende
Diğer coinler de ethereum kadar kâr yaptıracak mı acaba bir de o yönden düşünmek lazım

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
miningciler sanırım nvdia'nın da işine geliyor...
nolacak bizim bu stoksuz halimiz ya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Diğer coinler de ethereum kadar kâr yaptıracak mı acaba bir de o yönden düşünmek lazım
Valla dostum ben komple kilit var sanıyordum sadece eth içinmiş kartımı satıp oturup bunu bekliom bende qp gamegarajın açıklamalarından sonra zaten umut bitmişti böyle şeylerde bu gün önüme çıktı direk bende bitti yani bilmiyorum boşa bekliyormuşum gibime geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

miningciler sanırım nvdia'nın da işine geliyor...
nolacak bizim bu stoksuz halimiz ya.
Sözde kilit "Nvidia" reis

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bize yar olmaz o 3060
Valla kaç gündür araştırıyorum yani bi olumlu bişey çıkmadı daha karşıma hem stok hem güç hemde şu miningçilerin istilası fiyat cart curt derken elde 1 tane olumlu bişey kalmıyor bu gidişle ben direk 2 ci el yöneleceğim başka kartlara zaman kaybediyorum sanki

Top Bottom