nasıl 10 dakikada tükenicek saçmalama 2 tane mi geliyor her firmayaBu yöntem işe yarar mı, biraz.
Stok bulmanız için hızlı olup hemen satın almanız gerek, 10 dakikada tükenebiliyor.
Geldiği zaman görürsünüz, cahilce konuşmayın, ayrıca A2 Türkçe güzelmiş.Nasıl 10 dakikada tükenicek saçmalama 2 tane mi geliyor her firmaya.
Türkçede böyle iki virgül sıralı cümleler için kullanılmaz. Ayrıca iki virgül kullanımı ara söze işarettir, anlatım bozukluğu oluşur.Geldiği zaman görürsünüz, cahilce konuşmayın, ayrıca A2 Türkçe güzelmiş.
4.75k 5.2k arasıPeki fiyat hakkında bir fikriniz var mı?
palitin modellerini 3500tl olarak bekliyorum biraz fazla mı hayalperestim sizcePeki fiyat hakkında bir fikriniz var mı?
biraz fazla gibi 3200tl hangi markanın bilmiyorum ama yine de vergiler satıcı kârı ile 4k olur gibi geliyor Inno3d palit gibi markalar dahilpalitin modellerini 3500tl olarak bekliyorum biraz fazla mı hayalperestim sizce
demeyin öyle şeyler bütçe 3500tl neyse şansımız artık 3050ti abiraz fazla gibi 3200tl hangi markanın bilmiyorum ama yine de vergiler satıcı kârı ile 4k olur gibi geliyor Inno3d palit gibi markalar dahil
valla kankam inşallah dediğin gibi olur da 3500tlden satılırdemeyin öyle şeyler bütçe 3500tl neyse şansımız artık 3050ti a