Rtx 3060 sistem alinir mi

_toprak1

80+
Reaksiyon skoru
10
Bu sistem alinir mi video editleme,yazilim,photoshop,web tasarim yapicam bos zamanlarimda da bf2042,cod,escape from tarkov hell let loose,rdr2 tarzi oyunlar oynarim sizce alinir mi

Bütçe nedir?

Knk kasa olarak max 21 cunku ilk pc olucak daha klavye mouse yok aadece monitorum var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3060 cok mu eski kaldi yeni dlss 4 vs gelmez mi
Yok gelmez onlar yaa ilk de olsa güzel bir şey al. Mouse klavyede ne var telefonculardan falan idareten bir şey al sonra güzel kaliteli marka alırsın ama ekran kartı bir aldınmı uzun yıllar öyle gider.

3060 cok mu eski kaldi yeni dlss 4 vs gelmez mi
Dlss 4 mü? onu 4xxx serisi kartlar da alamayacak büyük ihtimalle :D

Bütçe az daha artarsa ddr5 olarak bu da var ama amd kartlı

Yok gelmez onlar yaa ilk de olsa güzel bir şey al. Mouse klavyede ne var telefonculardan falan idareten bir şey al sonra güzel kaliteli marka alırsın ama ekran kartı bir aldınmı uzun yıllar öyle gider.
Ya reis seyden korkuyom ben bi ara asiri uyduruk 300 tl ye klavye mouse aldim laptopda eski oyunlari oynamaka icin faresi piksel piksel ilerliyo asiri kasiyodu ondan koekuyom eger kasmayan duzgun klavye mouse onerirsen alim

Dlss 4 mü? onu 4xxx serisi kartlar da alamayacak büyük ihtimalle :D

Bütçe az daha artarsa ddr5 olarak bu da var ama amd kartlı

Ama 4060 7600 den daha iyi degil mi

Ya reis seyden korkuyom ben bi ara asiri uyduruk 300 tl ye klavye mouse aldim laptopda eski oyunlari oynamaka icin faresi piksel piksel ilerliyo asiri kasiyodu ondan koekuyom eger kasmayan duzgun klavye mouse onerirsen alim

Ama 4060 7600 den daha iyi degil mi
Klavye mouse kasmaz laptop kasıyordur veya mouse altına mouse pad koymamışsındır. Ve bir sıkıntı çıkmaz 200 300 liraya set şeklinde al bir de mouse pad al ilerde paran olunca güzel bir klavye mouse alırsın arkadaşım attığı sistemler güzel 4060 lı olanı tercih ederim yerinde olsam ilk bilgisayarınsa. Her oyunu neredeyse oynarsın bunlarla ama 3060 alırsan muhtemelen rdr de bile ayar kıstırır

Klavye mouse kasmaz laptop kasıyordur veya mouse altına mouse pad koymamışsındır. Ve bir sıkıntı çıkmaz 200 300 liraya set şeklinde al bir de mouse pad al ilerde paran olunca güzel bir klavye mouse alırsın arkadaşım attığı sistemler güzel 4060 lı olanı tercih ederim yerinde olsam ilk bilgisayarınsa. Her oyunu neredeyse oynarsın bunlarla ama 3060 alırsan muhtemelen rdr de bile ayar kıstırır
Knk peki 7600xt mi yoksa 4060 mi(oyundan haric video editleme photoshopu falan da goz onunde bulundururup cevaplarsan sevinirim)

Geri