evet 3 fanlı oldugu için tutacak gereklidirArkadaşlar Gigabyte Aorus Elite Rtx 3060 Ti
Ekran kartına sahibim sizce bu ekran kartı için tutacağa ihtiyaç var mi yok mu?
Konuya tutacak tavsiyesi istiyorum diye ek yapar mısın? Bende cevap bekliyorumArkadaşlar Gigabyte Aorus Elite Rtx 3060 Ti
RTX 2070 super gaming x trio kartım var gerek duymuyorum.Arkadaşlar Gigabyte Aorus Elite Rtx 3060 Ti
Yaratıcı bukulmezse sorun olmaz herhalde ama siz yine de en kisa zamanda bir kart tutucu alın kafanız rahat olsun.
Gerek yok.Arkadaşlar Gigabyte Aorus Elite Rtx 3060 Ti
Ya almıştım da lian Li o anakarta uymadı başka lazım psu nun metalinin üstüne koyulacak veya ekran kartı girişinin oraya takılacakYaratıcı bukulmezse sorun olmaz herhalde ama siz yine de en kisa zamanda bir kart tutucu alın kafanız rahat olsun.
Kart tutucu modellerinin farklılık gösterdiğini ilk defa duydum ilginçmiş.. 3 fanli tasarimlar zamanla uyguladığı kuvvetten ötürü hafif bukmelere sebebiyet verebiliyor. Tadiniz kacmamasi acisindan yuk verebileceğiniz bir tutucu kullanmak en iyisi.Ya almıştım da lian Li o anakarta uymadı başka lazım psu nun metalinin üstüne koyulacak veya ekran kartı girişinin oraya takılacak