selamlargençler
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 768
- İsim
- :(
Arkadaşlar selamlar. Bugün incehesap gaming gecesine özel indirimle şu bilgisayarı sipari verdim.
www.incehesap.com
Ürünü indirimle 12000 TL ye sipariş verdim. Aklımda 2 soru var cevaplarsanız sevinirim.
1) Üründe içinize sinmeyen bir şeyler var mı? Youtube'da yabancı videolarda işlemci ile ekran kartının darboğaz yapabileceği yazıyor. Donanımarşivi forumlarında ise yapmaz denilmiş. İçime bir kurt düştü açıkçası. Sıkıntı oluşturabilecekse telefonla arayıp değiştirmeye çalışacağım.
2) Fiyat hakkında ne düşünüyorsunuz? Keşke almasaydın diyenler nedenini de belirtirlerse sevinirim. Ben bir süredir takip ediyorum fiyatlar arttıktan sonra bu civarda görmedim daha. Genelde 2k daha pahalı diğer sitelerde.
Bir de kasa hakkındaki yorumunuzu alabilir miyim? İlk defa duyduğum marka. Bilginiz var mı vs..
Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. İlk başlığım kusurum olduysa affola ...
![www.incehesap.com](https://www.incehesap.com/assets/img/incehesap-sosyal-paylasim.jpg)
Falcon 3060 V3 | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | MSI RTX 3060 12 GB | 500 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
![www.incehesap.com](https://www.incehesap.com/assets/img/favicons/favicon-32x32-new.png)
1) Üründe içinize sinmeyen bir şeyler var mı? Youtube'da yabancı videolarda işlemci ile ekran kartının darboğaz yapabileceği yazıyor. Donanımarşivi forumlarında ise yapmaz denilmiş. İçime bir kurt düştü açıkçası. Sıkıntı oluşturabilecekse telefonla arayıp değiştirmeye çalışacağım.
2) Fiyat hakkında ne düşünüyorsunuz? Keşke almasaydın diyenler nedenini de belirtirlerse sevinirim. Ben bir süredir takip ediyorum fiyatlar arttıktan sonra bu civarda görmedim daha. Genelde 2k daha pahalı diğer sitelerde.
Bir de kasa hakkındaki yorumunuzu alabilir miyim? İlk defa duyduğum marka. Bilginiz var mı vs..
Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. İlk başlığım kusurum olduysa affola ...