Parçaları güzel alınır. Hayırlı olsun
Parçaları güzel alınır. Hayırlı olsun
Sen bayadır arıyorsun di mi sistem?
abdullah reisin sistemini bekliyordu rtx sistem ama kur yükseldi bu seferSen bayadır arıyorsun di mi sistem?
Yok ben al sat yapıyorum kullanmıyorum PCSen bayadır arıyorsun di mi sistem?
En iyisi kral ciddi kâr var bu işte.Yok ben al sat yapıyorum kullanmıyorum PC
Yeni AMD kartları piyasaya nasıl etki eder belli değil. Ben olsam bu topa girmem.Yok ben al sat yapıyorum kullanmıyorum PC
O kadar kalmıyor ve ben sürekli yapmıyorum sistem çıkarsa onu alıp 500-1000 TL koyup satıyorum çıkmadığı müddetçe yapamıyorum zatenEn iyisi kral ciddi kâr var bu işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşini bilen adam ayda 5000-10.000₺ arasında kâr yapar bu al sattan.
Risk olmadan başarı olmazYeni AMD kartları piyasaya nasıl etki eder belli değil. Ben olsam bu topa girmem.
Ne alaka la ytlerin çıkardığı tüm sistemleri alsan ayda bir kez yapıyorlar tüm hepsiyle 4/5 tane oluyor 2’sini kaçırsan 3. 2500-3000₺ temiz kâr.Yeni AMD kartları piyasaya nasıl etki eder belli değil. Ben olsam bu topa girmem.
sistemler için nereleri takip edebilirim ben de arıyorum da kendim içinO kadar kalmıyor ve ben sürekli yapmıyorum sistem çıkarsa onu alıp 500-1000 TL koyup satıyorum çıkmadığı müddetçe yapamıyorum zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Risk olmadan başarı olmaz
Bak basit bir şekilde açıklıyorum, Rtx 3060 ti rakibi olan, RX 6650 XT 9.100 TL. Bu adam bu sisteme kâr koyup satacak dimi. Bu sistemi 5k dan kartsız olarak çok gördüm. Geriye 8500 kaldı. Hadi 500 koyup satsın, rx 6650 fiyatına geliyor. Her türlü RX 6650 XT almak daha mantıklı.Ne alaka la ytlerin çıkardığı tüm sistemleri alsan ayda bir kez yapıyorlar tüm hepsiyle 4/5 tane oluyor 2’sini kaçırsan 3. 2500-3000₺ temiz kâr.