1080p 4xmsaa veya 1440p 2xmsaa - 5dk yeterli olacaktır.
5dk geçtikten sonra ss alıp kapattım test sonuçları gelmedi ama 5. dakikanın sonunda testte iken ekran goruntusu aldım sonuçlar normal mi fps normal mi sıcaklık normal mi? 4x msaa açıktı ve 1080p.Kartın modeline göre değişir ama maks. %50-60 fan hızında 70 dereceyi geçmiyorsa iyi denilebilir.
Sıcaklık normal. 3 fanlı bir modelse fanlar biraz hızlı dönüyor sadece ama sorun yaratacak bir durum yok.5dk geçtikten sonra ss alıp kapattım test sonuçları gelmedi ama 5. dakikanın sonunda testte iken ekran goruntusu aldım sonuçlar normal mi fps normal mi sıcaklık normal mi? 4x msaa açıktı ve 1080p.
ekran karti eagle oc modeli 3 fanli ama diğer 3 fanlilar kadar büyük de değil. pc bileşenlerim ise.Sıcaklık normal. 3 fanlı bir modelse fanlar biraz hızlı dönüyor sadece ama sorun yaratacak bir durum yok.
FPS değerleri PC'deki diğer bileşenlere göre farklılık gösterebiliyor o yüzden sadece furmark üzerinden yorum yapmak zor ama bir sıkıntı göremedim ben.
Eagle soğutması için gayet normal. Başka bir forumda gördüğüm 12700K/3070 Ti 4x MSAA testinde 140fps almış, buradan yola çıkarak 5500/3070 ikilisi için 121fps'de bir terslik yok.ekran karti eagle oc modeli 3 fanli ama diğer 3 fanlilar kadar büyük de değil. pc bileşenlerim ise.
ryzen5 5500 islemci.
8x2 16 gb 3600 mhz ram.
750 w bronz +80 psu .
asus prime a520m-k. buna göre fps uygun mudur
teşekkürler hocam. peki test sonunda gelmesi gereken sonuç ekranına nasıl ulaşacağım?Eagle soğutması için gayet normal. Başka bir forumda gördüğüm 12700K/3070 Ti 4x MSAA testinde 140fps almış, buradan yola çıkarak 5500/3070 ikilisi için 121fps'de bir terslik yok.
GPU stress test yerine GPU benchmarks yazan bölümdeki seçeneklerden biriyle açılması gerekiyor diye hatırlıyorum, çözünürlük yazan preset'ler veya kendi ayarlarını kullanmasını istiyorsan custom preset seçeneği. 1dk'lık test yapıyor daha sonra skor ekranı geliyor.teşekkürler hocam. peki test sonunda gelmesi gereken sonuç ekranına nasıl ulaşacağım?