3070fazla bence 3060 bak csgo oynicaksan3070 ekran kartları çıktığında aklımda 10700k vardı. 1080p csgo oynuyorum. 3070 ve 10700k 1080p de dar boğaz yapar mı? Yaparsa sorun olur mu? Dar boğaz yapmasının ne zararı vardır?
Doğru bir noktaya parmak basmışAga k ibareli olanı alacaksan OC yapmak zorundasın yapmayacaksan k ibareli alma
Zorunda değil yapabilir istersr.O da z490 Anakartla.Aga k ibareli olanı alacaksan OC yapmak zorundasın yapmayacaksan k ibareli alma
Yav öyle demek istemedim k ibareli alıyorsa oc yapmak için alır madem oc yapmayacak k ibaresizini alsın boşuna masrafa girmesin 10700k da gayet yeterli 5.1ghz oc yapılsa on numara olurZorunda değil yapabilir istersr.O da z490 Anakartla.
Hocam birde z490 yeterli değil güzel bir soğutma da lazımZorunda değil yapabilir istersr.O da z490 Anakartla.
Hocam arada 1200 lira fark var az mı ? Gerek yok10850k al
Hocam sadece cs go mu oynayacam diyor ? Belki rdr2 de seviyor3070fazla bence 3060 bak csgo oynicaksan
bende oyniyacaaksan yazdım.Yav öyle demek istemedim k ibareli alıyorsa oc yapmak için alır madem oc yapmayacak k ibaresizini alsın boşuna masrafa girmesin 10700k da gayet yeterli 5.1ghz oc yapılsa on numara olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam birde z490 yeterli değil güzel bir soğutma da lazım
Hocam arada 1200 lira fark var az mı ? Gerek yok
Hocam sadece cs go mu oynayacam diyor ? Belki rdr2 de seviyor
Yani sürekli oc ile mi kullanmam gerekir? Oc yapmayı bilmiyorum fakat öğrenirim. Ve sürekli oc ile mi kullanmam gerekir. Benim asıl öğrenmek istediğim diyelim ki dar boğaz oluyor oc olmadan, bunun bilgisayara zararı oluyor mu?Aga k ibareli olanı alacaksan OC yapmak zorundasın yapmayacaksan k ibareli alma
Hayır.K serisinin amacı oc.Oc yapacaksan k al.Yani sürekli oc ile mi kullanmam gerekir? Oc yapmayı bilmiyorum fakat öğrenirim. Ve sürekli oc ile mi kullanmam gerekir. Benim asıl öğrenmek istediğim diyelim ki dar boğaz oluyor oc olmadan, bunun bilgisayara zararı oluyor mu?