Hocam Ryzen 5 ve 3 işlemcilerle darboğaz testi mutlaka olsun o en önemlilerden biri benceOnu da ekle bunu da ekle derken şuan 10 oyun 5 sentetik test ile 15 test bulunacak yani 15 test X 4 ekran kartı X 2 çözünürlük = 120 test yapmam anlamına geliyor bittim ben bittimmmm
Minecraft.... fp çok merak ediyorum arkadaşlar beğenin görsünBrolar biliyorsunuz RTX 3070 ambargosuna çok az kaldı peki inceleme videomda özellikle hangi oyunları görmek istersiniz? videoyu size göre şekillendirmeyi düşünüyorum. Yapıştırın yorumları
Kirkenes MadenEts 2 multiplayer de çok kalabalık bir yer olabilir.
bence fortnite çoğu insanın oynadığı bir oyun çok kişi bu oyun oynuyor o yüzden bunun da en düşük ayarlarda ve en yüksek ayarlarda bir FPS testini yapman çok iyi olacaktırBrolar biliyorsunuz RTX 3070 ambargosuna çok az kaldı peki inceleme videomda özellikle hangi oyunları görmek istersiniz? videoyu size göre şekillendirmeyi düşünüyorum. Yapıştırın yorumları
Maykıraf var dimi reisOnu da ekle bunu da ekle derken şuan 10 oyun 5 sentetik test ile 15 test bulunacak yani 15 test X 4 ekran kartı X 2 çözünürlük = 120 test yapmam anlamına geliyor bittim ben bittimmmm
rdr2 ve crysis remastered.Brolar biliyorsunuz RTX 3070 ambargosuna çok az kaldı peki inceleme videomda özellikle hangi oyunları görmek istersiniz? videoyu size göre şekillendirmeyi düşünüyorum. Yapıştırın yorumları