Rtx 3070 sistem toplama

hangisi hak eder ab
Aynı sistemi ben kuruyorum şu an sadece ekran kartım eksik, indirime girmesini bekliyorum. Rgb istemiyorsanız kesinlikle önermem. Crucial Ballistix 3000Mhz ile Oc yapıp istediğiniz değerleri elde edersiniz.
Post automatically merged:

Sıvı soğutmada da Pf240 öneririm. Corsair ses yaptığını duymuştum.

Aynı sistemi ben kuruyorum şu an sadece ekran kartım eksik, indirime girmesini bekliyorum. RGB istemiyorsanız kesinlikle önermem. Crucial Ballistix 3000Mhz ile Oc yapıp istediğiniz değerleri elde edersiniz.
hocam bu 3600 ramleri 4000 e kadar çıkarabilirmiyim voltaj vererek

technopatta almayın diyorlardı
hocam bahsettiğiniz kanal boş kasaya c4 diyen kanalmı yada her videoyu markaların sponsorluğunda geçen kanal mı yoksa parayı görünce ne olursa olsun parçanın sadece iyi yönlerini gösteren kanalmı?
inno 3d gayet iyi bir markadır ve kendim 2060 ekran kartını kullanıyorum herkangi bir ısınma problemide yok inno 3d almanızı öneririm

Anakart olarak Gaming Edge Wi-Fi, ekran kartı olarakta Gamerock ya da IcHıll 4x daha iyi olur.
B550 mi x570 mi çünkü x570 Gaming Edge WİFİ çöpde ondan diyorum.

Çıkaran vardı sanırım denk gelmiştim fakat o kadar zorlamanızı önermem daha bilgili arkadaşlar vardır onun için ayrı konu açın isterseniz.
hocam bide son soru sorabilirmiyim palit rtx 3070 alsam oc olmayan modelini oc li modla ile farkı nedir ?

hocam bide son soru sorabilirmiyim palit rtx 3070 alsam oc olmayan modelini oc li modla ile farkı nedir ?
Oc yapmak isterseniz Oc yazmayan versiyonunu alıp kendinizde yapabilirsiniz, Oc yazanlar hazır Oc yapılmış halde geliyor. O kadar fiyat farkına kesinlikle gerek yok yani.

Mükemmel derecede profesyonel oyuncu değilseniz aradaki farkı anlamazsınız bile. Bu alacağınız sistem müdahalesiz rahat 5-6 yıl götürecek zaten.

Oc yapmak isterseniz Oc yazmayan versiyonunu alıp kendinizde yapabilirsiniz, Oc yazanlar hazır Oc yapılmış halde geliyor. O kadar fiyat farkına kesinlikle gerek yok yani.

Mükemmel derecede profesyonel oyuncu değilseniz aradaki farkı anlamazsınız bile. Bu alacağınız sistem müdahalesiz rahat 5-6 yıl götürecek zaten.
eyw ab

Kasa:COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh=902 TL
Psu:CORSAIR RM750 750W 80+ Gold Full Modüler 135mm Fanlı PSU=1280 TL
Anakart:MSI MAG B550 TOMAHAWK=1540 TL
Cpu:Amd ryzen 5 5600x=3055 TL
GPU:GIGABYTE GeForce RTX 3070 GAMING OC=7758 TL
SSD=Samsung 970 eve 1tb nvme m2. ssd 1400tl
Sıvı soğutma: Corisair icue h100i RGB pro xt=1250 TL
Ram:GSKILL 16GB (2x8GB) Trident Z Neo RGB 3600MHz CL16=1278 TL
TOPLAM=18.482,33

Beyler nasıl olmuş sizce ?
en kaliteli parçaları seçmeye çalıştım
reis ben olsam işlemciyi r5 3600 yapar sonra ona revdeisdouya oc yaptırı onla beraber rtx 3080 alırım ama oyuna yönelik olur bu sefer

reis ben olsam işlemciyi r5 3600 yapar sonra ona revdeisdouya oc yaptırı onla beraber rtx 3080 alırım ama oyuna yönelik olur bu sefer
ab ilerde upgrade yapıcam o yüzden işlemci güçlü kalsın ilerde 3090 fln alırım 2k da besler

Geri