Eğer 32k çıkabilirsen çok iyi ddr5 rtx4070 sistemi al derim bu şekilde özelleştiripmerhaba 25000-30000 arası bütçem var güzel bir bilgisayar toplamak istiyorum sorun çıkarmayacak ve içinde mümkünse RTX 3070 veya seviyesinde bir ekran kartı olmasını istiyorum yardımcı olur musunuz?
teşekkür ederim ancak 30k üstüne çıkamam maalesef karta böldürmeyi düşünüyorum yaklaşık 2k kadar fiyat artışı oluyor bu beni zorlarEğer 32k çıkabilirsen çok iyi ddr5 rtx4070 sistemi al derim bu şekilde özelleştirip
Luna 7A-4070 - Game Garaj
Game Garaj Luna 7A-4070, AMD işlemci,DDR4 anakart modelleri ve DDR4 seçenekli ramler ve Nvidia GeForce RTX 4070 serisi ekran kartlarıyla Luna 7A-4070 Hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
O zaman buna bak ama 2k farka attığım sistemi alamamak çok yazık olurteşekkür ederim ancak 30k üstüne çıkamam maalesef karta böldürmeyi düşünüyorum yaklaşık 2k kadar fiyat artışı oluyor bu beni zorlar
bu sistem bana daha uygun gözüküyor peki pckolik sitesi güvenilir mi acaba ya da parçaların markası güvenilir mi ?O zaman buna bak ama 2k farka attığım sistemi alamamak çok yazık olur
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Güvenilirbu sistem bana daha uygun gözüküyor peki pckolik sitesi güvenilir mi acaba ya da parçaların markası güvenilir mi ?