- Konu Sahibi Konu Sahibi
3060ti 8gb değil mi? Peki 12gb 3060 bulsam?ne olursa olsun git rtx 3080 al ama gidipte 8 gb kart alma illa 8 gb kart alıcam diyorsan git en azından çok mega paralar verme 3060ti al
3060ti 8gb değil mi? Peki 12gb 3060 bulsam?ne olursa olsun git rtx 3080 al ama gidipte 8 gb kart alma illa 8 gb kart alıcam diyorsan git en azından çok mega paralar verme 3060ti al
Bütün RTX serileri son sürüm DLSS'i destekliyor ama 20 ve 30 serilerinde Frame Generation yok.Ama diğer tarafta da yazılım olarak ölecek ve fazla vram tüketen bir kart var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki son sürüm desteği 3060 12gb için de geçerli mi hocam nasıl bir yol izleyeyim? 3060ti sadece 8gb galiba.
Hocam 3060ti da olmuş 8k. 3070i 10k ya buldum zaten.ne olursa olsun git rtx 3080 al ama gidipte 8 gb kart alma illa 8 gb kart alıcam diyorsan git en azından çok mega paralar verme 3060ti al
tamamda 2k da 2k dır dostum üstüne 3060ti a pazarlık yaparak 7500 e kadar alırsın zaten üstüne 3060ti gddr6x yeni sürüm belleklisini bulursan direk 3070 kart zatenHocam 3060ti da olmuş 8k. 3070i 10k ya buldum zaten.
Ben aynı şey zannediyordum. Farkları ne?Bütün RTX serileri son sürüm DLSS'i destekliyor ama 20 ve 30 serilerinde Frame Generation yok.
Frame Generation yok bir tek, yapay zeka ile kare üretme teknolojisiBen aynı şey zannediyordum. Farkları ne?
İşte ben onu DLSS zannediyordum. O zaman DLSS ne işe yarıyor tam olarak diye sormam gerek. Zaten FG fps oyunlarında gecikmeye neden olmaz mı?1080p de kullanacaksan 8 GB VRAM yeterli.
Frame Generation yok bir tek, yapay zeka ile kare üretme teknolojisi
fg var amd fsr 3.1 fg var1080p de kullanacaksan 8 GB VRAM yeterli.
Frame Generation yok bir tek, yapay zeka ile kare üretme teknolojisi
DLSS, örneğin native 1080p çözünürlüğünde quality modunda 900p e düşürüyor, hem görsel native'e çok yakın hem de FPS'i artırıyor. Anti-aliasing + upscale yapıyor.İşte ben onu DLSS zannediyordum. O zaman DLSS ne işe yarıyor tam olarak diye sormam gerek. Zaten FG fps oyunlarında gecikmeye neden olmaz mı?
O düzgün çalışmıyor diye biliyorumfg var amd fsr 3.1 fg var
çalısıyorDLSS, örneğin native 1080p çözünürlüğünde quality modunda 900p e düşürüyor, hem görsel native'e çok yakın hem de FPS'i artırıyor. Anti-aliasing + upscale yapıyor.
FG yapay zeka kullanarak kare üretiyor. İkisi ayrı şeyler.
FG her zaman her oyunda gecikme yapmıyor, MFG de yani 50 serisinde 4x FG de oluyor daha çok.
O düzgün çalışmıyor diye biliyorum
AMD kartlarda düzgün çalışmıyor diye duymuştum, NVIDIA kartlarda daha düzgün çalışıyor demek kiçalısıyor
örnek