başlıkta kaça satılır yazıyorAlacaksan alma
Açıklamada da bakım yapıl-mış orta fan değişritil-miş diyor. Yani kendi kartı değil demek ki. Ya almak istiyor fiyatından emin değil ya da alıp satmak istiyor alıp satma fiyatından emin değil.başlıkta kaça satılır yazıyor
arc770 kullanıyorum 9kya ilana koydum takası üst modellerle olur dedim bu eleman teklifte bulundu bu kadar işlemgörmüş olmasına rağmen ufak bir mevla verip değişsem mi diye düşündüm deAlacaksan alma
Olsun alacaksa almasın belki onun için soruyor, geçen biri de bu sistem kaç para eder yazdı satılmaz falan dediler adam almıyorum o zaman dedi. Satıyorsa da 10k'ya satsın. Asus rog 3080'i 1 senede bozmak marifet ister benim 3 senelik Rx590 hala 70 derecelerde sapasağlam hem de sapphire marka. Sahibinden den baktım 3080 fiyatları bu civarlar.başlıkta kaça satılır yazıyor
ben gördüğümü söyledim sadece dikkatinden kaçmış olabilir başlık diyeAçıklamada da bakım yapıl-mış orta fan değişritil-miş diyor. Yani kendi kartı değil demek ki. Ya almak istiyor fiyatından emin değil ya da alıp satmak istiyor alıp satma fiyatından emin değil.
9K civarına bulursun zaten 3080 i.arc770 kullanıyorum 9kya ilana koydum takası üst modellerle olur dedim bu eleman teklifte bulundu bu kadar işlemgörmüş olmasına rağmen ufak bir mevla verip değişsem mi diye düşündüm de
ne yalan söylim can sıkıntısından 1660super ile başladığım maceram nerede son bulucak onu merak ediyorum 4 aydır kullanıyorum arc770 i süper ötesi bir kart bu fiyata bu performans insanı şaşırtıyor driverlar desen harika 2 ay kullanılış olarak almıştım toplam 6 aylık kart yani 50 ya da 40 serisine kadar sürdürmeyi planlıyorum bu maceramı9K civarına bulursun zaten 3080 i.
Bu arada neden satıyorsunuz, A770 i?