Rtx 3080 Ekran Kartı Hatası

fthgcr

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar herkese selam,

Bir sorunum hakkında sizlere danışmak istiyorum.

HP oem cihazdan çıkma Rtx 3080 ekran kartım var. Furmarkta 45 dakika boyunca 80 dereceyi geçmiyor kart.

Fakat, bir oyuna girdiğimde 5 dk geçmeden, monitörde görüntü gidiyor ve ekran kartının fanları son hızda çalışıyor (çok gürültülü ses çıkartıyor) ve hiçbir şekilde ekran gelmiyor. Mecburen bilgisayarı düğmesinden kapatıyorum. Oyunda atmadan önce yaptığım takipte sıcaklık 70 derecelerde seyrediyor genelde. Ddu ile 5 farklı driver ile durumu test ettim aynı sonuca çıktım. Windows'un hata loglarına (Güvenirlik Geçmişini Görüntüle) baktığımda ise şu hata ile karşılaşıyorum :

Açıklama

Donanımınızdaki bir sorun Windows'un düzgün çalışmayı durdurmasına neden oldu.

Sorun imzası

Sorun Olay Adı: LiveKernelEvent

Kod: 1b8

Parametre 1: a

Parametre 2: 0

Parametre 3: 0

Parametre 4: 0

İşletim sistemi sürümü: 10_0_26100

Hizmet Paketi: 0_0

Ürün: 256_1

OS Sürümü: 10.0.26100.2.0.0.256.48

Yerel Kimlik: 1055

Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar

WATCHDOG4400-20250606-1546.dmp

sysdata.xml

WERInternalMetadata.xml

memory.csv

sysinfo.txt

WERInternalRequest.xml

Konu hakkında yardımcı olabilecek var mıdır? Herkese şimdiden teşekkür ederim.

Vram sorunu gibi geldi bana istanbuldaysan teknoloji çözüm adlı tamirciye gitmeni öneririm işinde çok iyi bir adam 3 tane kartımı arıza tespiti ve tamir için götürdüm ve çok memnun kaldım

Vram sorunu gibi geldi bana istanbuldaysan teknoloji çözüm adlı tamirciye gitmeni öneririm işinde çok iyi bir adam 3 tane kartımı arıza tespiti ve tamir için götürdüm ve çok memnun kaldım
Ankaradayım ama gerekirse kargolarım, Bayramdan sonra bi arayayım. Teşekkür ederim

Geri