Tosun 80+ Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 13 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Eren Tosun 19 Eylül 2020 #1 İtopya, Vatan bilgisayar gibi birkaç sitede fiyatları belirlendi fakat kesin bir tarih vermiyorlar.Satışa ne zaman çıkacağı belli mi acaba?
İtopya, Vatan bilgisayar gibi birkaç sitede fiyatları belirlendi fakat kesin bir tarih vermiyorlar.Satışa ne zaman çıkacağı belli mi acaba?
G G.O.A.T. 80+ Platinum Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 12,139 En İyi Cevap 6 Dahası Reaksiyon skoru 26,247 Konum Staples Center İsim Mehmet İlgilendiği Kategoriler NBA 19 Eylül 2020 #2 Tosun yazmış: İtopya, Vatan bilgisayar gibi birkaç sitede fiyatları belirlendi fakat kesin bir tarih vermiyorlar.Satışa ne zaman çıkacağı belli mi acaba? Devamı için tıklayın... palit marka gamegaraj da satışta ama diğerlerini bilmiyorum
Tosun yazmış: İtopya, Vatan bilgisayar gibi birkaç sitede fiyatları belirlendi fakat kesin bir tarih vermiyorlar.Satışa ne zaman çıkacağı belli mi acaba? Devamı için tıklayın... palit marka gamegaraj da satışta ama diğerlerini bilmiyorum
ahenk' 80+ Silver Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3,317 19 Eylül 2020 #3 Galax ve inno3d yi bekliyorum.