Neler Yeni

RTX 3080 Sistemim ne kadar eder?

watchd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
K B
Arkadaşlar paraya ihtiyacım olduğu için mecburen sistemimi satacağım ve idarelik laptop alacağım.. Aşağıdaki sisteme ne kadar yazayım sizce sarı sitede?

İŞLEMCİ : AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz (Sıfır almıştım)
RAM : XPG 16GB Spectrix D41 RGB DDR4 3600MHz (Sıfır almıştım)
ANAKART : Biostar B550MH AM4 Soket Anakart (Sıfır almıştım kutulu 2 - 3 Ay önce BIOS güncellemesi yaptım dahada iyi oldu)
EKRAN KARTI : ASUS TUF GAMİNG RTX 3080 12 GB GDDR6X 3 Fanlı OC Edition LHR AuraSync (2 - 3 aylıkken ilk sahibinden almıştım kutulu mining falan yapılmadı zaten yapılamaz LHR modeli olduğu için)
SSD1 : Netac 240 GB SA500 SSD (Sıfır almıştım)
SSD2 : Samsung 1 TB 870 QVO SSD (Sıfır almıştım)
SSD3 : Adata 1 TB Legend 750 M2 SSD (2028 e kadar garantili sıfır almıştım)
GÜÇ KAYNAĞI : Evga SuperNOVA 850 GA 850W 80 Plus Gold (1,5 aylıkken ilk sahibinden almıştım kutulu)
MONİTÖR : MSI Optix 31.5" 2K 165Hz Curved Monitör (4 - 5 aylıkken ilk sahibinden almıştım kutulu)
WİFİ : TP-Link TL-WN822N Kablosuz Ağ Wifi 300Mbps (Sıfır almıştım kutulu)
KASA : QZO CS1000 RGB mATX Gaming Kasa (Sıfır almıştım)
KLAVYE : XPG Summoner Cherry MX Red Switch (Sıfır almıştım kutulu)
MOUSE : Lenovo Legion M600s Kablosuz Gamin Mouse (Sıfır almıştım)
KULAKLIK KABLOLU : HyperX Cloud Core 7.1 Surround Kablolu Kulaklık (1 aylıkken ilk sahibinden almıştım kutulu)
KULAKLIK KABLOSUZ : Logitech G435 Lightspeed Dolby Atmos Kablosuz Kulaklık (2 aylıkken ilk sahibinden almıştım kutulu)
RGB AKSESUAR : Govee H619A RGBIC Wi-Fi Bluetooth 5m Şerit Led (Sıfır almıştım)

İşlemci için kule tipi soğutucu var fan içi 2 adet soğutucu var herhangi bir yüksek fan çalıştırma yada başka bir sorunu vs yoktur. İstediğiniz test varsa yapıp atabilirim. Kasa, Wifi, Monitör, Kulaklıklar, Rgb şerit led aksesuar, Mouse ve Klavye tek tek verebilirim diğer parçalar bütün olarak satılıktır tek tek vermiyorum

Bu şekilde paylaşım yapacağım.

Top Bottom