cihazı almadım biraz geç görüyorum kusura bakmayın hp victus aldımhocam cihazı aldınız mı? ben de bu başlıktaki cihazı aldım 120W şarj adaptörü ile geliyor fakat ben 120W'ın yetersiz olduğunu düşünüyorum.
Ne 120 si dostum. 120 ile gelemez. Tek başına ekran kartı 120 den fazla kullanırhocam cihazı aldınız mı? ben de bu başlıktaki cihazı aldım 120W şarj adaptörü ile geliyor fakat ben 120W'ın yetersiz olduğunu düşünüyorum.
Hangi modelini aldıncihazı almadım biraz geç görüyorum kusura bakmayın hp victus aldım
4070 ve i7 13700h lı model 32 ram var 2k 240 hz ekran 1tb ssd gayet memnundum son 1 haftaya kadar şu an fan da bir sürtünme problemi var sanki fokurduyormuş gibi ses çıkıyor nasıl çözeceğim bilmiyorumNe 120 si dostum. 120 ile gelemez. Tek başına ekran kartı 120 den fazla kullanır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi modelini aldın