Neler Yeni

Yardım RTX 3090 Bu PSU'ya Emanet Edilir Mi?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,206
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,126
İsim
Murat Orhan
DeepCool PK750D 750W, aşağıya linkini bırakıyorum, sizce bu ürün alınır mı? E. kartı olarak 3080Ti ve 3090 takılacak. 750W'a göre fiyatı çok iyi ama beni üzer mi acaba çünkü 10 adet felan almayı düşünüyorum. Aldım taktım sonra sıkıntı olursa bunları elden çıkar yenilerini al zaman ve para olarak zarar yazar. Sizce alınır mı kalitesi nasıldır?

Link:
12V'dan 730w civarı verdiğini yazmış birisi değerler çok iyi. Marka zaten kaliteli. Gayet olumlu bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

350w tdpsi var 3090'ın bile iyi bir işlemciyle bile rahat kaldıracaktır

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Diğer forumlarda orta seviye bir ürün olduğunu söylüyorlardı ben de aynı modeli R5 5600 RX 570'li sistemde kullanıyorum bir sorun yok şu an fakat RTX 3090'lı bir sisteme emanet edilir mi orası biraz soru işareti.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,206
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
12V'dan 730w civarı verdiğini yazmış birisi değerler çok iyi. Marka zaten kaliteli. Gayet olumlu bence.

350w tdpsi var 3090'ın bile iyi bir işlemciyle bile rahat kaldıracaktır
Watt olara şüphem yok kurtarır zaten de asıl sıkıntı üretim kalitesinde ne kadar başarılılar, kronik sorunlu vs gelmesin elime yeter. Sonra makinalar siyah ekrana düşüyor uğraş dur. Garantiye yolla, servis raporu çıksın - tabi çıkarsa - ardından satıcıya geri yolla bekle paran gelsin, 1 tane ürün olsa sıkıntı değilde toplu olunca nalet ediyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,126
İsim
Murat Orhan
Watt olara şüphem yok kurtarır zaten de asıl sıkıntı üretim kalitesinde ne kadar başarılılar, kronik sorunlu vs gelmesin elime yeter. Sonra makinalar siyah ekrana düşüyor uğraş dur. Garantiye yolla, servis raporu çıksın - tabi çıkarsa - ardından satıcıya geri yolla bekle paran gelsin, 1 tane ürün olsa sıkıntı değilde toplu olunca nalet ediyorsun.
Siyah ekrana PSU yüzünden düşmez. Kanallardan verdiği değerler oldukça iyi.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,206
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Diğer forumlarda orta seviye bir ürün olduğunu söylüyorlardı ben de aynı modeli R5 5600 RX 570'li sistemde kullanıyorum bir sorun yok şu an fakat RTX 3090'lı bir sisteme emanet edilir mi orası biraz soru işareti.
1 tane alıp 3-4 ay denesem desem seçim sonrası olur fiyatı 2K, yine sıkıntı, 9 tanede 5400tl yapar :)

Siyah ekrana PSU yüzünden düşmez. Kanallardan verdiği değerler oldukça iyi.
Düşüyor reis emin ol, çok yaşadım. Özellikle ucuz markalarda çok yaşanan bir durum.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
1 tane alıp 3-4 ay denesem desem seçim sonrası olur fiyatı 2K, yine sıkıntı, 9 tanede 5400tl yapar :)
Bence biraz daha üst seviye PSU'lara bakmanız en iyisi olabilir benim 2.ci sistemim Low tier üstü olduğu için orta seviye bir PSU almak istemiştim vaktinde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,126
İsim
Murat Orhan

Düşüyor reis emin ol, çok yaşadım. Özellikle ucuz markalarda çok yaşanan bir durum.
Hocam Kanallardan verdiği değerler iyi sıkıntı yaşatmaz yükteyken vs.

Yine siz bilirsiniz alacaksanız en ucuz tercih bu

Son düzenleme:

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,206
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Bence biraz daha üst seviye PSU'lara bakmanız en iyisi olabilir benim 2.ci sistemim Low tier üstü olduğu için orta seviye bir PSU almak istemiştim vaktinde.
2280 Tl'ya FSP Hydro G Pro var aslında onu almak lazım ama benim böyle bir planım yoktu bu psu'nun fiyatnı gördümı iyi diye elimdeki fazla parçaları düşük maaliyetle birleştirmek aklıma geldi. Daha iyi bir psu alsam maaliyet artıyor. Sanırım denemelik 1 adet sipariş vereceğim.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,484
İsim
Çağatay
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,126
İsim
Murat Orhan
2280 TL'ya FSP Hydro G Pro var aslında onu almak lazım ama benim böyle bir planım yoktu bu psu'nun fiyatnı gördümı iyi diye elimdeki fazla parçaları düşük maaliyetle birleştirmek aklıma geldi. Daha iyi bir psu alsam maaliyet artıyor. Sanırım denemelik 1 adet sipariş vereceğim.
Bir tane denemelik ver aynen. Sıkıntı çıkarmayacaktır ama yine de için rahatlasın.

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Pek üst düzey bir ünite değil, kullanılır ancak iki ekran kartını da aynı üniteye mi takacaksın? Öyle bir şey yapacaksan 850W'tan aşağı alma derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,078
Üyeler
163,104
Son üye
riuwashere
Top Bottom