Alabileceğin en iyi kartlardan birine sahipsin zaten.3090 kullaniyorum cod warzone 2.0 cok kotu fps degerleri veriyor satip amd kanadinda ne almaliyim muadili nedir ?
Hangi çözünürlükte hangi grafik ayarlarıyla oynuyorsunuz ? İşlemciniz ne ?3090 kullaniyorum cod warzone 2.0 cok kotu fps degerleri veriyor satip amd kanadinda ne almaliyim muadili nedir ?
rx7900xtx veya rx7900xt öneririm,3090 kullaniyorum cod warzone 2.0 cok kotu fps degerleri veriyor satip amd kanadinda ne almaliyim muadili nedir ?
3090 gibi bir kartla düşük fps alman çok zor3090 kullaniyorum cod warzone 2.0 cok kotu fps degerleri veriyor satip amd kanadinda ne almaliyim muadili nedir ?
Hocam konuyla alakasız ama 3090 ile warzone 2.0 da 4k 60fps oynanır mı?3090 gibi bir kartın varken başka kart aramaya çok ihtiyacın old. sanmıyorum. sistemsel bir sıkıntı vardır, 309* fazlasıyla güçlü bir kart.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistem özelliklerin nedir ve ortalama kaç FPS alıyorsun?
Warzone hiç oynamadığım için bir şey diyemiyorum, birazdan bakarım.Hocam konuyla alakasız ama 3090 ile warzone 2.0 da 4k 60fps oynanır mı?
3090 gibi bir kartın varken başka kart aramaya çok ihtiyacın old. sanmıyorum. sistemsel bir sıkıntı vardır, 309* fazlasıyla güçlü bir kart.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistem özelliklerin nedir ve ortalama kaç FPS alıyorsun?
Hangi çözünürlükte hangi grafik ayarlarıyla oynuyorsunuz ? İşlemciniz ne ?
fps kaç veriyor
işlemcin ne
grafik ayarların ne
pardon merakımdan soruyorum ama 100 130 dan fazla fps olsa ne yapacaksınız ki warzone diyorsunuz cs değil valorant değil çok hızlı bir oyun değil yani fps ile neden bu kadar işiniz var ki kartınız da sisteminiz de çok çok güçlüMesaj otomatik birleştirildi:
MSI 550 GAMING ANAKART
R9 5900X ISLEMCI
MSI 3090 GAMING TRIO X
32 RAM 4133MHZ
2K OYNUYORUM BATTLE ROYAL WARZONE MODUNDA 100 130 ARASI ALIYORUM
OYNUN MINIMAPLERINDE 180+ALIYORUM AMA AGIRLIKLA UCRETSIZ OLAN BATTLE ROYAL MODUNU OYNUYORUM
FPS oynu oldugu icin olabilirmi derdim 180 + oynadigim oynun royal modundakiyle alakasi yok dogal olarak bu beni rahatsiz ediyor maalesefpardon merakımdan soruyorum ama 100 130 dan fazla fps olsa ne yapacaksınız ki warzone diyorsunuz cs değil valorant değil çok hızlı bir oyun değil yani fps ile neden bu kadar işiniz var ki kartınız da sisteminiz de çok çok güçlü
bende arastirdigim kadariyla oyun ps pcye geldigi icin amd daha iyi performans sunuyormus bundan onceki wz1 bu boyleymis yani bu optimizasyon sorunu yuksek ihtimal cozulmucek bu yuzden amd arayisi icindeyim2k için güzel değerler. oyun yeni optimizasyon sorunları olabilir.