net evgaÜst de belirttiğim gibi hangi marka daha iyidir malzeme kalitesi olsun, servisi olsun vb. şimdiden teşekkür ederim.
Yav Bilader sen ne kadar burnu havada bir insansın sadece önerin varsa önerini sun ve Bas git şu konudan.Boşa laf kalabalığı yapma.her markanın 1 adet modeli yok... marka değilde model karşılaştırmayı ne zaman öğreneceksiniz yacaba.
hangi modelleri kastettiği az çok belli ftw3'yla suprim veya gaming z'yi soruyodur. ftw3 ikisindende daha iyi bana görehangi modelleri
heralde adamın armor mech sorcak hali yok haklısın sonuna kadarYav Bilader sen ne kadar burnu havada bir insansın sadece önerin varsa önerini sun ve Bas git şu konudan.Boşa laf kalabalığı yapma.
Benim konumdada aynı tavırları sergiliyor anlamadım valla.hangi modelleri kastettiği az çok belli ftw3'yla suprim veya gaming z'yi soruyodur. ftw3 ikisindende daha iyi bana göre
Mesaj otomatik birleştirildi:
heralde adamın armor mech sorcak hali yok haklısın sonuna kadar
Ben evga derdim msi da olur bir tık tercih meselesi gibi ikiside iyi amaÜst de belirttiğim gibi hangi marka daha iyidir malzeme kalitesi olsun, servisi olsun vb. şimdiden teşekkür ederim.
soğutma olarak bakarsan biraz üstün kalite olarak evganın üstüne yok benceKendi kullandığım modellere göre kıyas yapacağım.
Msi Suprim x > Evga Ftw3 Ultra > Gaming X Trio. Ben bu üç kartı kullandım bana göre Suprim X, Ftw3 Ultra'dan daha üstün.
Ne konuda ustun? Elinizde 3 karta dair veri bulunuyor mu?Kendi kullandığım modellere göre kıyas yapacağım.
Msi Suprim x > Evga Ftw3 Ultra > Gaming X Trio. Ben bu üç kartı kullandım bana göre Suprim X, Ftw3 Ultra'dan daha üstün.
EVGA urunleri Turkiye'de distributorler tarafindan satiliyor, direkt bir servis seceneginiz yok. Dolayisiyla gonderip tekrar teslim almaniz daha uzun surebilir.Üst de belirttiğim gibi hangi marka daha iyidir malzeme kalitesi olsun, servisi olsun vb. şimdiden teşekkür ederim.
Sen yazmayı öğrendiğin zaman dostum.her markanın 1 adet modeli yok... marka değilde model karşılaştırmayı ne zaman öğreneceksiniz yacaba.
Sizce hangi modelleri iyidir. Soğutma edit ve özellikle oyun için.hangi modelleri