Arkadaki 2 kat fiyata değmez reis boşver sanki ne olacak.Selam beyler.
Adamlar test sunucu sunuyor youtube.
Harbiden fark coz az ve fiyat 2 kati hemen hemen.
Kenimde rtx 3080 gecerim.
sahsen rtx 3090 diyordum ama harbiden deymez.
Aynen, dogru diyorsun kral.Arkadaki 2 kat fiyata değmez reis boşver sanki ne olacak.
Selam beyler.
Adamlar test sunucu sunuyor youtube.
Harbiden fark coz az ve fiyat 2 kati hemen hemen.
Kenimde rtx 3080 gecerim.
sahsen rtx 3090 diyordum ama harbiden deymez.
3080 i görünce 3090 için aşırı bir beklentiye girdik 3090 da şanlı 3080ti yada süpermiş gibi bir performans la geldiAynen, dogru diyorsun kral.
5-11 fps arasindaki o kadar fiyat yapilir mi yahu. Resmen hard kapitalizm![]()
Kral , zaten Nvidia güzelce her video yapan adama yoladi. Sponsorreis valla sana kalmış senin paran sonuç olarak ama bunlardan sonra birde ti ve superler çıkacak ama bekleyip beklememek sana kalmış bunlar da canavar gibi
Aynen öyle. Düsün iki kati fiyat. Hadi diyelim gözden cikardik o fiyati. Yine deymez. 800 dollar ekstra adam kenera atar ve 2022 misal yine bi yeni nesil ekran kart alir. Lakin rtx 4080 tek power ve thermal sorunu cözerlerRTX 3090 Tam anlamı ile oyunculara hitap eden bir kart değil. 4K'da 3090, 3080'den sadece %10 daha hızlı. Aralarında saf güç olarak fark var ancak hem fiyat hem de kartların hitap ettiği kitleler farklı, RTX 3080 bu durumda gayet yeterli bir kart.
Nvlink bile support bitiyor. 2021 yok support artik. Nvidia kendisi dedi24GB GDDR6X bellek dışında uçurum bir fark göremedim. Bir de çoklu ekran kartı bağlantısı için NVlink köprü bağlantısı var.
Sadece oyun açısından bakma hocam render ve çizimde fark atar.Aynen, dogru diyorsun kral.
Sadece oyun açısından bakma hocam render ve çizimde fark atar.Aynen, dogru diyorsun kral.
kral o zaten. vram sayesindeSadece oyun açısından bakma hocam render ve çizimde fark atar.
Post automatically merged:
Sadece oyun açısından bakma hocam render ve çizimde fark atar.