Neler Yeni

RTX 4060 Ekran Kartlı Laptop Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bahattin Conkara
Bütçe
44000
Hem oyun oynamak için hem de üniversitede kullanmak için bir laptop arıyorum.
Bütçem 44.000
Ben Monster'ın Tulpar T5 laptopunu düşünüyorum ve sizce kasımın sonundaki black friday indirimlerini beklemelimiyim

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Mehmet Akca
Hem oyun oynamak için hem de üniversitede kullanmak için bir laptop arıyorum.
Bütçem 44.000
Ben Monster'ın Tulpar T5 laptopunu düşünüyorum ve sizce kasımın sonundaki black friday indirimlerini beklemelimiyim
Bu paralara monster alınmaz. özeliikleri fiyatına göre kötü. 44 bin bütçeye daha iyi laptoplar alınır.

bunlar gibi daha iyi makine alabilirsin şuan. 11.11 de ve daha sonrasında ne olacağını bilemeyiz çünkü bizim ülkede indirim yerine bindirim oluyor. 1 ay öncesinde kadar bu pc ler 5 bin civarı daha ucuzdu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bahattin Conkara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu paralara monster alınmaz. özeliikleri fiyatına göre kötü. 44 bin bütçeye daha iyi laptoplar alınır.

bunlar gibi daha iyi makine alabilirsin şuan. 11.11 de ve daha sonrasında ne olacağını bilemeyiz çünkü bizim ülkede indirim yerine bindirim oluyor. 1 ay öncesinde kadar bu pc ler 5 bin civarı daha ucuzdu
Hocam victuslarda sınırlandırma var ama işlemcilerde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus'un A15 modelini gördüm şimdi bu laptopda iyi gibi geldi bana sizce hangisini almalı işlemci bakımından iyi mi?

Makca42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Mehmet Akca
Hocam victuslarda sınırlandırma var ama işlemcilerde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus'un A15 modelini gördüm şimdi bu laptopda iyi gibi geldi bana sizce hangisini almalı işlemci bakımından iyi mi?
problem yaratmaz. çatır çatır her işini görür.limitlenmiş dediğin 14700hx işlemci cinebench de 27 bin puan alıyor. takılma limitlenmiş dediklerine

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,393
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom