Arkadaşlar selam yük altın da her oyunda Max 70 dereceyi gördü Windforce modeli iyi mi sizce ne diyorsunuz? Last of Us Starfield gibi oyunlar da yüksek ayarlar da Max 70-71 derece 73 72 dereceye asla çıkmıyor.
Gayet normal bir sorun yokArkadaşlar selam yük altın da her oyunda Max 70 dereceyi gördü Windforce modeli iyi mi sizce ne diyorsunuz? Last of Us Starfield gibi oyunlar da yüksek ayarlar da Max 70-71 derece 73 72 dereceye asla çıkmıyor.
Anormal bir durum yok zaten alt Z basıp performans menüsünden fanların güç değerini ayarlayabilirsin ama otomatiğe almanı öneririmArkadaşlar selam yük altın da her oyunda Max 70 dereceyi gördü Windforce modeli iyi mi sizce ne diyorsunuz? Last of Us Starfield gibi oyunlar da yüksek ayarlar da Max 70-71 derece 73 72 dereceye asla çıkmıyor.
Bazıları diyordu kart 80-90 dereceyi görüyor diye ilk aldığım da o insanlara bu değerleri söylediğim de baya şaşırıyorlar.Gayet normal bir sorun yok
anladım hocam yok ya ellemeyeceğim zaten kartta ses yok ben öylesine yazdım değerler nasıl diye bazı insanlar 80-90 dereceye kadar çıkıyor o kartın ısınması çok kötü diyorlardı sonrasın da 71 derecenin asla üstüne çıkmıyor aaa+ oyunlar da dediğim de şok oluyorlar ben de anlamadımAnormal bir durum yok zaten alt Z basıp performans menüsünden fanların güç değerini ayarlayabilirsin ama otomatiğe almanı öneririm
Yine performans menüsünden sıcaklık hedefsini seçebiliyorsunanladım hocam yok ya ellemeyeceğim zaten kartta ses yok ben öylesine yazdım değerler nasıl diye bazı insanlar 80-90 dereceye kadar çıkıyor o kartın ısınması çok kötü diyorlardı sonrasın da 71 derecenin asla üstüne çıkmıyor aaa+ oyunlar da dediğim de şok oluyorlar ben de anlamadım
yok hocam ben ellemeyeyim böyle iyi zaten kart sessizYine performans menüsünden sıcaklık hedefsini seçebiliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
Güle güle kullan gardaşyok hocam ben ellemeyeyim böyle iyi zaten kart sessiz
Hocam gigabyte rtx 4060 almayı düşünüyorum bi şikayetiniz var mi acaba yardımcı olabilir misinizArkadaşlar selam yük altın da her oyunda Max 70 dereceyi gördü Windforce modeli iyi mi sizce ne diyorsunuz? Last of Us Starfield gibi oyunlar da yüksek ayarlar da Max 70-71 derece 73 72 dereceye asla çıkmıyor.
bi sorunu yok hocam sadece kasada biraz küçük duruyor o kadarHocam gigabyte rtx 4060 almayı düşünüyorum bi şikayetiniz var mi acaba yardımcı olabilir misiniz
Sizinki windforce modeli mi hocam ondan ısındığı için çok şikayetçi olmuş insanlardabi sorunu yok hocam sadece kasada biraz küçük duruyor o kadar
windforce hocam baya küçük duruyo ama ısınma sorunu göremedim şahsenSizi
Sizinki windforce modeli mi hocam ondan ısındığı için çok şikayetçi olmuş insanlarda