Neler Yeni

RTX 4060'lı laptop önerisi verebilecek var mı?

ibohappy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İbrahim Mutlu
RTX 4000 serisi nvdia ekran kartına sahip laptop arıyorum. Bütçem maks 40k civarı olur ama 42-43ü geçemez..
Bu fiyata alınabilecek en iyi laptop hangisidir? Soğutma, kalite vb. her konuda ne alabilirim?
Asus tuf almıştım 30kya ısınmasından ve performansından dolayı beğenmeyip iade etmiştim. Bir türlü karar veremiyorum içime sinen laptopta yok.
Yok mu şöyle tam fiyat performans sağlam bir 4060lı bilgisayar..

December

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İlke Akkus
Hocam TUF A15 miydi? ben de almayı düşünüyordum sen böyle diyince bi garipsedim. Neyi memnun etmedi?

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
RTX 4000 serisi nvdia ekran kartına sahip laptop arıyorum. Bütçem maks 40k civarı olur ama 42-43ü geçemez..
Bu fiyata alınabilecek en iyi laptop hangisidir? Soğutma, kalite vb. her konuda ne alabilirim?
Asus tuf almıştım 30kya ısınmasından ve performansından dolayı beğenmeyip iade etmiştim. Bir türlü karar veremiyorum içime sinen laptopta yok.
Yok mu şöyle tam fiyat performans sağlam bir 4060lı bilgisayar..
İade ettiğiniz ASUS TUF F/P zaten.

ibohappy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İbrahim Mutlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Taha
4050 serisini kullanıyorum ram yükseltmesi yaptıktan sonra bilgisayar çok rahatladı neyden kaynaklı olduğunu bilmiyorum ama çok fazla ram tüketimi var boştayken 6gb ram kullanıyor (en az) standart kurulu olan programlar discord chrome steam var. bunun dışında ısınma sorunu var evet ama eski laptobumda klavyede yazı bile yazamadığım için bu bana gayet normal geliyor (kişisel) ve kasası ve ekranı benim aldığım fiyat segmentinde en iyisiydi. 4060 serisini alsam üzülürmüydüm evet 1 tık daha yüksek performanslı bir işlemci kesinlikle tercih ederdim. kendi deneyimimi paylaşmak istedim umarım istediğiniz içinize sinen bir laptobu alırsınız.

ibohappy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İbrahim Mutlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4050 serisini kullanıyorum ram yükseltmesi yaptıktan sonra bilgisayar çok rahatladı neyden kaynaklı olduğunu bilmiyorum ama çok fazla ram tüketimi var boştayken 6gb ram kullanıyor (en az) standart kurulu olan programlar discord chrome steam var. bunun dışında ısınma sorunu var evet ama eski laptobumda klavyede yazı bile yazamadığım için bu bana gayet normal geliyor (kişisel) ve kasası ve ekranı benim aldığım fiyat segmentinde en iyisiydi. 4060 serisini alsam üzülürmüydüm evet 1 tık daha yüksek performanslı bir işlemci kesinlikle tercih ederdim. kendi deneyimimi paylaşmak istedim umarım istediğiniz içinize sinen bir laptobu alırsınız.
İşlemcisi kesinlikle düşük onu bende farkettim bu konuda haklısın i7 11. nesil (2 sene önce çıkan) işlemci bile Asya’daki işlemciden daha iyi bir oyun performansı sağlıyor..

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Taha
İşlemcisi kesinlikle düşük onu bende farkettim bu konuda haklısın i7 11. nesil (2 sene önce çıkan) işlemci bile Asya’daki işlemciden daha iyi bir oyun performansı sağlıyor..
cidden 4060 ile 4050 arasındaki laptoplarda fiyat farkı biraz fazla, gözüme fp olan victus takıldı ama malum artıları eksileri var kendine göre. Cidden karışık bir seri bende baktığımda içime sinen bir laptop göremedim söylediğiniz fiyat bandında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Taha
Bİ arkadaş paylaşmış forumda benim çok hoşuma gitti açıkçası fiyatı uçmadan bi bakın derim

ibohappy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İbrahim Mutlu
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar