Iink bozuk değiI hocam.. videonun başka uyguIamaIarda otomatik oynatması kapaIılink bozuk hocam
Muhtemelen 1080p çoğu oyunda 8gb ile yakın gider performansı. Optimizasyonu kötü olan oyunlar da 16gb farkını ortaya koyar. Ama yüksek çözünürlükte 4060ti 8gb nin neden alınmaması gerektiğini göstermiş bu video. Kas gücü olarak iki kart da aynı görünüyo ama dediğin gibi vram farkı, 8gb yi aşan oyunlarda çok bariz belli etmiş kendiniVRAM gerektiren oyunlarda farkını belli ediyor.
Hocam sırf 12 gb diye 4070ten vazgeçmeyin6800 satıp 4060 16 olanı almayı düşünüyordum belki 4070. Ama 4070 12gb
Alınır da fiyat önemli. Çok pahalı çıkarsa 4070 veya ikinci ele yönelmek daha mantıklı olur2k için 4060ti 16gb alınır mı?
Daha kartın gücünü bilmiyoruz kanka. Lütfen atmaÇıkış fiyatı 14 15 olursa iyi. Bence daha pahalıya alınmaması gerekiyo. Çok güçlü bi kart değil
2. El 3090 bulursun o oaraya14k'ya alınır mı bu kart? Yoksa 2. el 3080 falan mı daha mantıklı?
Atmıyorum kanka 4070 in fiyatı belli. Ona yakın bi fiyata satılırsa alınmaz.Daha kartın gücünü bilmiyoruz kanka. Lütfen atma
Kart saf güç olarak 8gb versiyonla neredeyse aynı bu aradaDaha kartın gücünü bilmiyoruz kanka. Lütfen atma
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. El 3090 bulursun o oaraya
hocam büyük ihtimal 4060 ti 8gb ile saf güçte aynı olacak çünkü özellikleri aynı geldi banaDaha kartın gücünü bilmiyoruz kanka. Lütfen atma
Yukarıda geraltın attığı inceleme videosu doğruysa aralarında güç farkı yok. Sadece vram yetmediği zaman 16gb baya öne geçiyohocam büyük ihtimal 4060 ti 8gb ile saf güçte aynı olacak çünkü özellikleri aynı geldi bana
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
yok olmaz 4060 ti 16gb her türlü daha iyi olacak birde bol vram isteyen last of us gibi oyunlarda fark atacak büyük ihtimalhocam büyük ihtimal 4060 ti 8gb ile saf güçte aynı olacak çünkü özellikleri aynı geldi bana
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle