codcubiri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,459
ekran kartı ihtiyacı olan alabilir
Model olarak ventus dan iyi ihtiyaç varsa güzel fiyat.ekran kartı ihtiyacı olan alabilir
4000 Serisinde ısınan model pek fazla yok.inceleme videosu falan var mı soğutma performansı nasıldır
www.kitguru.net
hocam iki haftadır kart arayışındayım amazonda amazon com tr satıcılı ürünlerde vade farksız 9 ay seçeneği var bu kartta ise vade farksız 6 ay taksit seçeneği var ne alacağımı şaşırdım gerçekten bu kart 4060 ti 8 gb olarak bu fiyatı hak ediyor mu işlemcim 5600 nvidia tarafında fiyat 20K çıkmadan bu işi halledeyim diyorum4000 Serisinde ısınan model pek fazla yok.
![]()
Inno3D RTX 4060 Ti Twin X2 Review - KitGuru
In for review today is the Inno3D RTX 4060 Ti Twin X2. Built to hit the £389 MSRP, this card offerswww.kitguru.net
6 ay taksit seçeneği başka satıcı olmasına rağmen bence iyi alınabilir. Sıfır düşünüyorsan RX 6750 XT veya bu başka seçenek yok zaten.hocam iki haftadır kart arayışındayım amazonda amazon com tr satıcılı ürünlerde vade farksız 9 ay seçeneği var bu kartta ise vade farksız 6 ay taksit seçeneği var ne alacağımı şaşırdım gerçekten bu kart 4060 ti 8 gb olarak bu fiyatı hak ediyor mu işlemcim 5600 nvidia tarafında fiyat 20K çıkmadan bu işi halledeyim diyorum
almak istiyorum ama bu inno3d kartta acayip çirkin bir şeye benziyor ne olurdu biraz güzel tasarımı olsaydı6 ay taksit seçeneği başka satıcı olmasına rağmen bence iyi alınabilir. Sıfır düşünüyorsan RX 6750 XT veya bu başka seçenek yok zaten.
Evet görüntüsü çok iyi değil ona katılıyorum arkası fena değil ama önü kötü.almak istiyorum ama bu inno3d kartta acayip çirkin bir şeye benziyor ne olurdu biraz güzel tasarımı olsaydı![]()