Neler Yeni

RTX 4070 Laptop Anlık Donma

zedjadark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Özcan Mert Öndün

Asus TUF Gaming A15 FA507XI-LP013 AMD Ryzen 9 7940HS 16GB 512GB SSD RTX 4070 Freedos​

1 hafta önce aldığım bu laptop da oyun sırasında 15-20 dakika da bir pc donmakta ve msi afterburn den gördüğüm kadarıyla gpu2 kullanımı ve watt değeri anlık 0 a inip tekrardan normal değerlere ulaşıyor ve bu sırada 5-6 saniyelik bir donma oluşmakta, konuyla ilgili daha önce böyle bir durum deneyimleyen veya bu sorunun donanımsal mı yazılımsal mı olduğu konusunda yardımcı olabilir misiniz.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Cihazı videoya kaydedip cihazı servise yönlendirmeniz gerekiyor TUF'da ilk defa böyle bir problem duyuyorum normalde bu sorun Monster Tulpar problemi :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Orçun Emre
Merhaba, aynı şekilde bende hepsiburada.com un satıcısı olduğu laptoptan aldım ve bende de aynı sorun mevcut. Gözlemlediğim kadarıyla da aynı şekilde GPU %0 a iniyor. Bu noktada siz nasıl bir yol izlediniz ? Ben Asus ile sinir hastası olmama az kaldı. Laptopu servise gönderiyorum SMS Infocomm bir şey yok diyip geri gönderiyor. Bumeranga döndü alet, bozuk bir şekilde aylardır değiştirmeye uğraşıyorum.

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
iyiki tufu onermiyorum

baristong

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
barış tonğ

Asus TUF Gaming A15 FA507XI-LP013 AMD Ryzen 9 7940HS 16GB 512GB SSD RTX 4070 Freedos​

1 hafta önce aldığım bu laptop da oyun sırasında 15-20 dakika da bir pc donmakta ve msi afterburn den gördüğüm kadarıyla gpu2 kullanımı ve watt değeri anlık 0 a inip tekrardan normal değerlere ulaşıyor ve bu sırada 5-6 saniyelik bir donma oluşmakta, konuyla ilgili daha önce böyle bir durum deneyimleyen veya bu sorunun donanımsal mı yazılımsal mı olduğu konusunda yardımcı olabilir misiniz.
SA kardeşim bende de aynı cihaz war ve bu aralar donuyor kasıyor bugün 3 kere primevideodan filim izliyordum 3 kere dondu ve her seferinde maalesef güç düğmesi ile kapatıp açtım senin süreç nasıl illerledi acaba ?

Top Bottom