Merhabalar işlemcim ddr4 i512400f yakın zamanda 3060 dan rtx 4070 süper e geçmeyi planlıyorum monitörüm 2k 1440p de her hangi bir darboğaz sorunu yaşar mıyım ? (Yaşarsam da çok darboğaz olur mu ?)Yardimci olursaniz sevinirim
2kda darboğaz olmaz.Merhabalar işlemcim ddr4 i512400f yakın zamanda 3060 dan rtx 4070 süper e geçmeyi planlıyorum monitörüm 2k 1440p de her hangi bir darboğaz sorunu yaşar mıyım ? (Yaşarsam da çok darboğaz olur mu ?)Yardimci olursaniz sevinirim
2k monitörüm var zaten asus vg27aq1aekran kartı indirimli geliyorsa bütçen varsa 2k da kesinlikle almanı öneririm gerekirse altını zamanla güncellersin o işlemcinin yapacağı darboğaza kafa takmana gerek yok bence
Ben de imzamdaki sistem var Resident evil 4 ün köy alanı dışında hiç bir yerde darboğaz yemedim spesifik olarak söylemek gerekirse o da yüzde 70lere düşmesine rağmen üzmedi.
Açık alanlarda biraz yiyorum darboğaz genel olarak oyunlarda öyle söyleyebilirim
2kda darboğaz olmaz.
1080p olsa çok mu sorun yaratırekran kartı indirimli geliyorsa bütçen varsa 2k da kesinlikle almanı öneririm gerekirse altını zamanla güncellersin o işlemcinin yapacağı darboğaza kafa takmana gerek yok bence
Ben de imzamdaki sistem var Resident evil 4 ün köy alanı dışında hiç bir yerde darboğaz yemedim spesifik olarak söylemek gerekirse o da yüzde 70lere düşmesine rağmen üzmedi.
Açık alanlarda biraz yiyorum darboğaz genel olarak oyunlarda öyle söyleyebilirim
1080pde darboğaz olur evet.1080p olsa çok mu sorun yaratır
Darboğaz olur ama çok sorun olur mu onu soruyorum1080pde darboğaz olur evet.
Ayarları yüksekte tutarsın sorun olmaz.Darboğaz olur ama çok sorun olur mu onu soruyorum
Tamam teşekkürlerAyarları yüksekte tutarsın sorun olmaz.