bütçe nedir hocamYeni bir sistem almayı düşünüyorum. Başlıktaki gibi ekran kartına RTX 4070 Super, işlemciye Ryzen 7 7800x3d düşünüyorum. Hazır sistem önerilerinize açığım.
Falcon | AMD Ryzen 5 9600X | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7800 XT 16 GB | 1 TB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.
O fiyata tek tek kaliteli parçalar ile toplanabilirkasa için maksimum 60-70k arası ayırmayı düşünüyorum
Monitör ne olacak ?kaliteliden kastınız nedir hocam
Monitör için Asus VG259QM düşünüyorumMonitör ne olacak ?
Görseldeki gibi özelleştirebilirsin 65kSuper V2 7000-RTX 4070TiS - Game Garaj
Super V2 7000 , Son Nesil AMD Ryzen işlemci çeşitleri, Nvidia GeForce RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı seçenekleri ve DDR5 Ram modelleri ile Super 7000 Hazır sistem Oyuncu Bilgisayarı En İyi Fiyat ve Taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!www.gamegaraj.com
Sıfır fiyatı asla ve asla alınmaz. Böyle bir sistem dizip yanına 1080p monitör almak hem paranıza yazık hem sisteme hakaret olur. Monitör dahil bütçeniz max nedir ?Monitör için Asus VG259QM düşünüyorum
ekipmanlar ve monitör dahil 80-90k olabilirSıfır fiyatı asla ve asla alınmaz. Böyle bir sistem dizip yanına 1080p monitör almak hem paranıza yazık hem sisteme hakaret olur. Monitör dahil bütçeniz max nedir ?