Bende zotac 4070 super var. Boştayken 30 dereceyi geçmiyor fakat %80 üstü kullanımda 75 dereceyi görüyor, fan ayarlarıyla alakalı bir durum sanırım.Merhaba. Attığım fotoda hiç bir arkaplan programı vs. açık değil ama 45 dereceyi görüyor. Bilgisayar yeni yani tozlanma problemi olamaz. Odam da normalin bi tık üstü sıcaklıkta. Eğer bu bir sorunsa lütfen yardım edin. İşlemci i7-13700.
Şuanlık sadece minecraft yükledim ve baya yüksek ayarlarda 60-65 derece arası hatta saniyorsam 64 ü geçmedi bileYükte kaç derece?
Çözünürlük nedir?Şuanlık sadece minecraft yükledim ve baya yüksek ayarlarda 60-65 derece arası hatta saniyorsam 64 ü geçmedi bile
bendeki msi ventus 2x olan versiyon 30% kullanımda 60 derece.Bende zotac 4070 super var. Boştayken 30 dereceyi geçmiyor fakat %80 üstü kullanımda 75 dereceyi görüyor, fan ayarlarıyla alakalı bir durum sanırım.
1920x1080Çözünürlük nedir?
Hiçbir sorun yok normal.Şuanlık sadece minecraft yükledim ve baya yüksek ayarlarda 60-65 derece arası hatta saniyorsam 64 ü geçmedi bile
ama 30% bir kullanımda yaşıyorum bu sorunu. Valorant gibi diğer oyunlar %80 gibi bir kullanımı geçerse ne yapacağım? Fanlar ve ısıdan çok anlamıyorum belki kullanım arttıkça çok bir değişim olmuyordur lütfen açıklayın.Hiçbir sorun yok normal.
Furmark indir dene kaç derece görecek o zaman.ama 30% bir kullanımda yaşıyorum bu sorunu. Valorant gibi diğer oyunlar %80 gibi bir kullanımı geçerse ne yapacağım? Fanlar ve ısıdan çok anlamıyorum belki kullanım arttıkça çok bir değişim olmuyordur lütfen açıklayın.
Teşekkür ederim.Furmark indir dene kaç derece görecek o zaman.
yaklaşık 5 dk açık bıraktım programı bu değerler sanırsam iyi.Hiçbir sorun yok normal.
Bench 1080p yaptım 100% olduğunda derece 77-78 hotpost 89 oldu.Furmark indir dene kaç derece görecek o zaman.
Normal sorun yok.Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yaklaşık 5 dk açık bıraktım programı bu değerler sanırsam iyi.
Teşekkür ederim rahatlattığın için.Normal sorun yok.