Trabzonli
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 94
- İsim
- Kadir bayraktar
Bende aşırı kararsızım. Çok sordum soruşturdum çok zengin olsam zaten 4090 alıp geçerdim ama parayı zor kazandığım için ve malum pahalı bir ülke olduğumuz için 1 kere alırken 1000 kere sormak istiyorum .2 k da 4070 süperli bir sistem saf gücü ile 65 70 arası veriyor bazı oyunlar da bazı oyunlar da ise 90 fps üstü veriyor tabii ki .ama 2 k ultra görsellik için 4070 super yeter mi bilmiyorum yeterse 4070 super almak istiyorum 4070 ti 2 k da ikisi arasında çok büyük fark olmasa da fark oluyor ama 10 12 bin fazladan vermek de istemiyorum .4070 super 2 k yeterli gelirse onu almak istiyorum .dlss açtığımız zaman görüntü nekadar bozuluyor bilmediğimden saf gücü bana daha makul geliyorYok be ona demiyorum zaten
Herkesin bi bütçesi var ve ona göre en iyisi yapmaya çalışıyor. Herkes de kendince fikrini söyleyebilir tabi bunda sıkıntı yok. Burada amaç o zaten. Ben de yeni topladım sistemi. Hazır sistemleri sevmediğim için farklı yerlerden toplayarak kendim montaj yaptım.
Gönül isterki herkes 4090 lar ile kursun sistemini ama malum kur ve enflasyon musade etmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
4070 ti super den bahsettim bu aradaBende aşırı kararsızım. Çok sordum soruşturdum çok zengin olsam zaten 4090 alıp geçerdim ama parayı zor kazandığım için ve malum pahalı bir ülke olduğumuz için 1 kere alırken 1000 kere sormak istiyorum .2 k da 4070 süperli bir sistem saf gücü ile 65 70 arası veriyor bazı oyunlar da bazı oyunlar da ise 90 fps üstü veriyor tabii ki .ama 2 k ultra görsellik için 4070 super yeter mi bilmiyorum yeterse 4070 super almak istiyorum 4070 ti 2 k da ikisi arasında çok büyük fark olmasa da fark oluyor ama 10 12 bin fazladan vermek de istemiyorum .4070 super 2 k yeterli gelirse onu almak istiyorum .dlss açtığımız zaman görüntü nekadar bozuluyor bilmediğimden saf gücü bana daha makul geliyor