Rx7600 kullanıyorum,yetersiz vram uyarısı hariç başka problem yaşamadım.Alıntıyı görüntüle
O biraz zor kral Bak RX 7600 aldım en yeni kart daha çıkalı 1 sene olmadı hala sorun var hala sorun var.
Son 2 haftada 3-4 kez wattman yedim
Modeli neRx7600 kullanıyorum,yetersiz vram uyarısı hariç başka problem yaşamadım.
Asus dualModeli ne
Bendeki msi mech x2Asus dual
Valla satıp kurtulmak istiyorum.1080pde çoğu oyunda yetersiz vram uyarısı veriyor.rtx4060da 8gb yağ gibi akarken rx7600de oyun oynatmıyor.Bendeki msi mech x2
MSI Radeon RX 7600 MECH 2X CLASSIC OC 8GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI Radeon RX 7600 MECH 2X CLASSIC OC 8GB GDDR6 128Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Usta AMD bu ne olacağı belli olmuyor modelden modele de az veya fazla hata veriyor
O zaman ezbere fiyat verildiği ortaya çıkar. Konsol satıcıları organize bir şekilde salgın döneminde 3000 TL olan konsola 2000 TL fazladan fiyat geçirmişlerdi. Daha sonra konsollara ek vergi geldiğinde durum anlaşıldı. Şuna çıkıp serbest piyasa diyen var.Fiyatlandırmalar şaşırtmıyor. Bu fiyatlandırmalar içerisindeki kalemleri de görebilsek çok daha güzel olurdu. Özellikle uygulanan vergilerin neler olduğunu.
Hani daha ucuz olacaktı rtx 4070 ti 30 tl süper 42 kBen daha düşük bekliyordum şaşırdım açıkçası.
Referans Nova Bilgisayar: Köklü bir bilgisayar ve bilgisayar parçaları satan sitedir ülkemize gelmek üzere olan gpu, cpu, mobo fiyatlarını sürekli buradan takip ederim ve fiyatları genel de doğru.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ben 4K da oynuyorum reis nasıl yetersiz msaa açınca doğru yetersiz kalıyor fazlaca.Valla satıp kurtulmak istiyorum.1080pde çoğu oyunda yetersiz vram uyarısı veriyor.rtx4060da 8gb yağ gibi akarken rx7600de oyun oynatmıyor.
Kesinlikle brom performansları da gayet iyi.Usta çok pahalı beee.
İkinci elden 6700XT-6800XT almak daha mantıklı ikiside 2K da iş yapar
Burası TürkiyeFiyatlar çok yüksek baya baya yüksek.