Neler Yeni

RTX 4070S GAİNWARD ALMAYIN

Arabasevdalısı

80+ Bronze
bence 7900 gre varken o fiyata 4070 super alınmaz hazır sistemlerde gainward ekran kartı yerine 500 tl fazlaya hangi sistemde palit ekran kartlı sistem var?
Attığım sistemde direk palit var, 38200 liraya direk 1tb ssd ile geliyor kampanyalı sistemlerde 500 gb ssd koyup 36 ya satıp 1000 ona kaktırıyorlar 700 wat 80+ koyuyorlar bunda 750watt 80+ bronze var ondada 700 say 500 lira farkla palit alıyosun

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,391
İsim
Eren
Attığım sistemde direk palit var, 38200 liraya direk 1tb ssd ile geliyor kampanyalı sistemlerde 500 gb ssd koyup 36 ya satıp 1000 ona kaktırıyorlar 700 wat 80+ koyuyorlar bunda 750watt 80+ bronze var ondada 700 say 500 lira farkla palit alıyosun
sistem linki açılmıyor?

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Attila Alpaslan
Sıcaklık testlerinde 80 üzerinde dolanan soğutmasında sıkıntılar olan dünya pazarında satmadığı için türkiyeye kitlenen 4070 super modelidir gainward alınacak 4070 super modeli en az Palittir gainward ekran kartıyla olan bir sistemi önermem Şuan türkiyedeki en iyi 4070 super f/p sistem https://www.gamegaraj.com/urun/shar...PVJojDAVzbbvGfwZO7F3vd7KrfT8uB8oaAv_bEALw_wcB rami bütçeniz varsa 32 düşük cl 6000 mhz yoksa 300 tl farkla lexar 6000mhz cl 38 8x2 ramleri tercih edin

Bütçeniz varsa ve iki monitör kullanıyorsanız işlemciyi 7600 çünki içinde ekstra işlemcinin ekran kartı var bu ekran kartını ikinci monitörün performans kaybı oluşturmamamsı için 2. Monitörü anakartın display port veya hdmi çıkışına takacaksınız ve 2. Monitörden performans kaybı yaşamayacaksınız ve anakartı b650 yapmanız çünki oc desteği var ilerde işlemci değiştirmeden pc yi upgradelersiniz
RAM'in markası ne olmalı mesela bu da önemli değil mi? Ayrıca 16GB RAM alınmamalı bana kalırsa. Birde 2.monitör FPS farkı yaratmaz, bunun detaylı testleri var gidip inceleyebilirsiniz. Asıl 2.monitörden bir oyuna falan girmeye kalkışırsanız 7600 can çekişir. Bilip bilmeden sallamışsınız resmen, dediklerinizi anlamakta zorluk çektim zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tr de hazır sistemlerin hiç birinde göremedim açıkçası, palit modelinde ısınma sorunu yok aynı marka çatısı alnda olmaları aynı segmenti, kaliteyi hedeflediklerini göstermez.
En iyi 4070 super gigabyte inki istatistik olarak diğer modellerden asus tan yüzde 3 gainward zart zurttan yüzde 7 daha fazla fps veriyor
Aynı kaliteyi gösterdiğini iddia etmemiş zaten?

Ayrıca 4070Ti bile %8 falan fark atıyor 4070Super'e maksimum, aynı model farklı marka ürünlerde o kadar büyük fark oluşması imkansız. Kaynak atar mısınız bana?

Arabasevdalısı

80+ Bronze
RAM'in markası ne olmalı mesela bu da önemli değil mi? Ayrıca 16GB RAM alınmamalı bana kalırsa. Birde 2.monitör FPS farkı yaratmaz, bunun detaylı testleri var gidip inceleyebilirsiniz. Asıl 2.monitörden bir oyuna falan girmeye kalkışırsanız 7600 can çekişir. Bilip bilmeden sallamışsınız resmen, dediklerinizi anlamakta zorluk çektim zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı kaliteyi gösterdiğini iddia etmemiş zaten?

Ayrıca 4070Ti bile %8 falan fark atıyor 4070Super'e maksimum, aynı model farklı marka ürünlerde o kadar büyük fark oluşması imkansız. Kaynak atar mısınız bana?
2. Monitörü ek işler google zart zurt tarayıcılar için kullanırsan ikinci ekrana da güç verdiği için bal gibide ekran kartı performansı azalır 2. Ekranı ek işlediği kullanırken ikinci ekrana da v ram ayırır ayrı bir uygulama, video görüntülediği için buda performans kaybına sebep olur. ayrıca dediğiniz aynı marka model 4070 super ile 4070 ti ekran kartlarının testlerinde yüzde 8, kaynakta
izleyebilirsiniz gigabte yüzde 7 daha fazla performans veriyor

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Attila Alpaslan
2. Monitörü ek işler google zart zurt tarayıcılar için kullanırsan ikinci ekrana da güç verdiği için bal gibide ekran kartı performansı azalır 2. Ekranı ek işlediği kullanırken ikinci ekrana da v ram ayırır ayrı bir uygulama, video görüntülediği için buda performans kaybına sebep olur. ayrıca dediğiniz aynı marka model 4070 super ile 4070 ti ekran kartlarının testlerinde yüzde 8, kaynakta
izleyebilirsiniz gigabte yüzde 7 daha fazla performans veriyor
oynayacaksa maksimum 2-3 FPS oynar, abartmaya gerek yok.

Top Bottom