Ne olduğu bilinmeyen mi? Asıl senin attığın kaynak çok basit bir kaynak, daha modeli bile yazmamışlar ve 5-6 kart ile kıyaslamışlar ki colorful un bir modeli bile yok orada.yalnız bu ne olduğu belli olmayan yt kanalının kaynağına mı güveneceğiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
PNY GeForce RTX 4070 Ti OC Review
The PNY GeForce RTX 4070 Ti OC comes with a fantastic cooler paired with outstanding fan settings that make this card whisper-quiet, even under full load. What's even more impressive is that PNY can achieve this with a close-to-reference design PCB at a very reasonable $830.www.techpowerup.com
ben buraya bakarım
Cw şans işidir ve çoğu yeni nesil kartta vardır, ben şanslıyım ki pny kartımda cw yok.PNY CW li gelip CW sorunu ortadan kalktı isterse en kralı gelsin fark etmez![]()
Hocam RX 6800XT XFX MERC BLACK modeli iyi midir? Sıcak çalışan bir model mi?Ne olduğu bilinmeyen mi? Asıl senin attığın kaynak çok basit bir kaynak, daha modeli bile yazmamışlar ve 5-6 kart ile kıyaslamışlar ki colorful un bir modeli bile yok orada.
Attığım kanalı belki sen bilmiyor olabilirsin ki cidden bu ekran kartı konusunda bilgili biri olsan bilirdin bu kanalı. Son derece güvenilirdir ve senin attığındaki gibi sadece sanal sistem üzerinden incelemiyor bu kartları.
Ben bunu pny kullanıcısı olarak yazıyorum bu arada.
Cw şans işidir ve çoğu yeni nesil kartta vardır, ben şanslıyım ki pny kartımda cw yok.
Hayır, orta - üst seviye bir model. Serin çalışır yani.Hocam RX 6800XT XFX MERC BLACK modeli iyi midir? Sıcak çalışan bir model mi?
Ekran kartı kasaya sığacagini sanmıyorum 7600x yerine 7600 daha iyi olur.Arkadaşlar her şey başlıkta olduğu gibi bu fiyata bu işten guzel mi toplayınca 50K civarı ediyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Teşekkürler hocam.Hayır, orta - üst seviye bir model. Serin çalışır yani.
katılmıyorum yaptığı liste bir tarafından attığı bir listeNe olduğu bilinmeyen mi? Asıl senin attığın kaynak çok basit bir kaynak, daha modeli bile yazmamışlar ve 5-6 kart ile kıyaslamışlar ki colorful un bir modeli bile yok orada.
Attığım kanalı belki sen bilmiyor olabilirsin ki cidden bu ekran kartı konusunda bilgili biri olsan bilirdin bu kanalı. Son derece güvenilirdir ve senin attığındaki gibi sadece sanal sistem üzerinden incelemiyor bu kartları.
Cw şans işidir ve çoğu yeni nesil kartta vardır, ben şanslıyım ki pny kartımda cw yok.
Çünkü bu inceleme çıktığında igame 4070ti yoktu ayrıca güvenilirlik kart sayısına göre ölçülüyor ise sizin attığınız kaynak daha az güvenilir oluyor.katılmıyorum yaptığı liste bir tarafından attığı bir liste
madem güvenilir daha iyi olan igame yok da vulcan modeli var
Techpowerup basit bir kaynak degil. İnternetteki en iyi kaynaklardan birisi.Ne olduğu bilinmeyen mi? Asıl senin attığın kaynak çok basit bir kaynak, daha modeli bile yazmamışlar ve 5-6 kart ile kıyaslamışlar ki colorful un bir modeli bile yok orada.
Teacpowerup a basit demedim yaptığı incelemeye basit dedim ki açıp bakarsanız basit bir inceleme olduğu bariz belli oluyor.Techpowerup basit bir kaynak degil. İnternetteki en iyi kaynaklardan birisi.
Colorful modeli daha iyi ona katiliyorum ama, techpowerup'a basit demeniz yanlis.
Peki at bakalım pny nin igame den daha iyi olduğunu kaynağınla beraber.bugün önüne gelen kafasına göre sallıyor elinde sağlam kaynak olmadan