Neler Yeni

RTX 4080 Ryzen 7 7800X3D sistemim nasıl

NOUR1E

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Nuri Emir kaygusuz
hocam önerilerin için çok teşeşekkür ederim hepsini değerlendireceğim sıvı soğutma konusunda bende 360lık düşündüm fakat kasa üst kısmı 240lık için uygun 360 alıcaksanız öne takarsınız o da üstteki kadar sağlıklı olmaz denildi bana o yüzden böyle tercih ettim
bende o yüzden 360 lık desteği olan kasalar önerdim. 4000D airflow güzel kasa ama özellikleri kısıtlı malesef .

NOUR1E

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Nuri Emir kaygusuz
Şunu şöyle bırakayım kendim için kullandığım tablo belki işinize yarar.

BOŞ PC TOPLAMA LİSTESİ.PNG

slayer721

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Emirhan Özkan
64.478TL
bunlarda toplam 30k yapıyor

Halmarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Erbaş
https://www.gamegaraj.com/urun/mute-7a-rtx4070tis-80s/ bu sistem 6 taksit vade farksiz. Mt ile yaptığım yazişmada ozellestirme yapılsa bile vade farksız 6 taksit oluyormuş. Fakat kasa ve psu seçenekleri çok az ve özellikle psu nün ne olduğu belli değil.
biraz araştırıcam psu için ama aynı fiyata 9800x3d geliyor eğer psu iyiyse çok iyi kasa
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende o yüzden 360 lık desteği olan kasalar önerdim. 4000D airflow güzel kasa ama özellikleri kısıtlı malesef
Ben kesin o olsun diye yazmadım hocam genelde 4080 için onu kullanmışlar o yüzden yazmıştım ama bir önceki mesajındaki kasalara baktım senin attığın kasalar daha ucuza denk geliyor sepetimden hemen değiştirdim çok teşekkür ederim aynı şekilde tablo içinde doldurmaya başladım xd

64.478TL
bunlarda toplam 30k yapıyor
hocam çok teşekkür ederim peki senin nezdinde anakarta vermişken bi 1100 lira daha verip x670 bir anakart almakla bu anakart arasında fark olur mu

Son düzenleme:

NOUR1E

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Nuri Emir kaygusuz
biraz araştırıcam psu için ama aynı fiyata 9800x3d geliyor eğer psu iyiyse çok iyi kasa

Ben kesin o olsun diye yazmadım hocam genelde 4080 için onu kullanmışlar o yüzden yazmıştım ama bir önceki mesajındaki kasalara baktım senin attığın kasalar daha ucuza denk geliyor sepetimden hemen değiştirdim çok teşekkür ederim aynı şekilde tablo içinde doldurmaya başladım xd

hocam çok teşekkür ederim peki senin nezdinde anakarta vermişken bi 1100 lira daha verip x670 bir anakart almakla bu anakart arasında fark olur mu
Arkadaşın önerdiği parçalar tam nokta atışı. X670 in hangi modeli olduğuna göre değişir. B650 tomahawk b650 serinin en iyisi diyebiliriz.

Ayrıca

Bu model bazen II modelinin fiyatına düşüyor . Bunu tercih ederdim . II çok çirkin :)

Son düzenleme:

xanax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Hakan İyisaraç
cok kotu . ic begenmedim. 950m li sistem al daha iyi . o parayı yatırım yap daha iyi

amd yerine intel düşünsen daha iyi olur . amd cok kötü cünkü

Halmarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Erbaş
msi b650m gaming plus wifi olabilir. vatanda indirimde suan. 6300 civarı olmalı fiyatı.

atx https://www.vatanbilgisayar.com/msi-b650-gaming-plus-wifi.html
m.atx https://www.vatanbilgisayar.com/msi...oket-am5-ddr5-7200mhz-oc-rgb-m-2-anakart.html
hocam peki şu nasıl birkaç yerde daha görmüştüm ama özelliklerine göre fiyatı düşük kalıyor gibi
1732559284575.png

Arkadaşın önerdiği parçalar tam nokta atışı. X670 in hangi modeli olduğuna göre değişir. B650 tomahawk b650 serinin en iyisi diyebiliriz.

Ayrıca

Bu model bazen II modelinin fiyatına düşüyor . Bunu tercih ederdim . II çok çirkin :)
Asus Prıme X670-P yi gözüme kestirmiştim ama çok extra fark yaratmıcakları sürece anakarttan biraz fiyat kesmek istiyorum çünkü 87k sınırımı şunuda azcık upgrade ediyim diye diye kasa günün sonunda 100k bulucak :)

NOUR1E

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Nuri Emir kaygusuz
hocam peki şu nasıl birkaç yerde daha görmüştüm ama özelliklerine göre fiyatı düşük kalıyor gibi
Önermiyorum . İyi bir model değil . Msi b650m gaming plus wifi tercih edebilirsiniz bütçe dar ise . Ama ben böyle bir kasa toplayacak olsam kesinlikle b650 tomahawk alırdım . Kendi adıma konuşuyorum tabi

Halmarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Erbaş
Önermiyorum . İyi bir model değil . Msi b650m gaming plus wifi tercih edebilirsiniz bütçe dar ise . Ama ben böyle bir kasa toplayacak olsam kesinlikle b650 tomahawk alırdım . Kendi adıma konuşuyorum tabi
hocam ekledim tomahawkı kısmet olursa 2 gün sonra alıcam kasayı. yardımlarınız için çok teşekkür ederim inşallah uzun yıllar kullanırım bu kasayı tekrardan teşekkürler. ilerde bu parçaların ucuzladığını veya daha iyisinin indirime gittiğini görürseniz kasayı almadan söylerseniz yine çok makbule geçer :):)

NOUR1E

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Nuri Emir kaygusuz
hocam ekledim tomahawkı kısmet olursa 2 gün sonra alıcam kasayı. yardımlarınız için çok teşekkür ederim inşallah uzun yıllar kullanırım bu kasayı tekrardan teşekkürler. ilerde bu parçaların ucuzladığını veya daha iyisinin indirime gittiğini görürseniz kasayı almadan söylerseniz yine çok makbule geçer :):)
Hayırlı olsun . Eğer cuma gününe beklerseniz güzel indirimler gelecektir . Efsane cuma haftasındayız.

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Kutluhan bayrakcı
Merhaba dostlar,
Sistemim tam olarak budur ssd sonradan alıcam sistemde uyumsuz yada bu paraya şu daha iyi dediğiniz bir parça var mı bilgisayar parçalarından hiç anlamıyorum birde bu sisteme 6-8k arası bir anakart önerebilir misiniz
Not: 2k monitörde genellikle singleplayer oyunlar oynuyorum
Alıntıyı görüntüle
6.3 k ya 1000w gold fsp hyro g power aldım pcle 5.0 atx 3.0 bir düşün istersen

Top Bottom