Neler Yeni

RTX 4080 sıfır sistem sürekli mavi ekran veriyor

amulet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
enes doğan
Power tuşundan başlattığımda anakart ışıkları kırmızı sarı yeşil sırayla yanıyor 3-4 defa bu şekilde yandıktan sonra açılıyor.
Anakart üstündeki düğmeden başlattığımda sorun olmadan açılıyor ama neredeyse her gün durduk yere mavi ekran hatası alıyorum işlemciye ve ekran kartına çok yük bindirecek oyunlar da oynamıyorum.
Bazen de kasa çalışır vaziyette montiörler de görüntü yok fakat klavyenin RGB'si değil de güç ışığı ve mousenin RGB'si yanıyor ama hiçbir tepki vermiyor.
Chrome i açtığımda biraz takılıyor bir anda masaüstü komple siliniyor tarayıcı vs hepsi kapanıyor sonra tekrar açtığımda düzeliyor bunu sürekli yaşıyorum.
Aldığım mavi ekran hata kodları:
Stop code: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
Stop code: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION not handled.
Stop code: SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED
CRITICAL_PROCESS_DIED
kmoda exception not handled

Sistem özellikleri:
CPU: Intel i9 13900KS.
GPU: Gigabyte RTX 4080 Gaming OC.
Anakart: ASUS ROG STRIX Z790 Wi-Fi
PSU: ASUS TUF 1000WATT.
CPU soğutucu: Thermaltake pacific C360 ddc Custom kit.
Ram : GSKILL Trident z5 2X16 GB CL36 7800MHZ

Ekler

• minidump.rar
    1 MB · Hit: 77
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Master yi
ekran kartını çıkartıp formatladım zaten bende microsofttan win 11 yükledim tekrar orjinal lisanslı key var zaten elimde ama ne yazikki sorun değişmedi belki ssd den olacağını sanmıyorum ama yedek bulursam onuda denerim
Olm nasıl bir şey yaw
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olm nasıl bir şey yaw
Valla Allah kolaylık versin brom inşallah çözersin

amulet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
enes doğan
pc şu an hiçbir şekilde açılmıyor windows ekranını göremeden mavi ekran alıyorum dump dosyalarını da o nedenle paylaşamıyorum daha yeni format atmıştım driverleri kurcam kuramıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Master yi
pc şu an hiçbir şekilde açılmıyor windows ekranını göremeden mavi ekran alıyorum dump dosyalarını da o nedenle paylaşamıyorum daha yeni format atmıştım driverleri kurcam kuramıyorum
M2 değil de normal sata SSD alıp denesene w açılmayacak haldeyse harbiden SSD den sebep olabilir sadece deneme yapacaksın oyuzden 128gb 2. El bı sata alıp deneyebilirmisin ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Master yi
sorun hala devam ediyor düzelmedi :D şaka gibi
E Geriye ne kaldı ki ekran kartı değiş desem 4080 işlemci desek 78003d miydi anakarttan desem gene 10k daha napalim bilmiyorum

sorun hala devam ediyor düzelmedi :D şaka gibi
Sistemi olduğu gibi gönder garantiye daha napalm

E Geriye ne kaldı ki ekran kartı değiş desem 4080 işlemci desek 78003d miydi anakarttan desem gene 10k daha napalim bilmiyorum

Onu olduğu gibi iade et beni i7 3770 16 GB ram anakart ile birlikte sana 2.5 e bırakayım 😂😂 100k cepte 😂😂 en azından daha stabil

amulet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
enes doğan

Onu olduğu gibi iade et beni i7 3770 16 GB ram anakart ile birlikte sana 2.5 e bırakayım 😂😂 100k cepte 😂😂 en azından daha stabil
haklısın valla o kadar para veriyoruz kullanamıyoruz en sonunda o olacak zaten çözülmüyor bir türlü

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Master yi
haklısın valla o kadar para veriyoruz kullanamıyoruz en sonunda o olacak zaten çözülmüyor bir türlü
Valla napalim brom ya böyle sağlam bir yere gotureceksin artık Asus MSI neresi olur bilmiyorum yada tüm parçaları iade ediceksin ya da gene başka parçalar ile deneyeceksin hayır yani donanımsal değil de yazılımsal olsa oda kurtaramadı

berkszr60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berk Süzer
Power tuşundan başlattığımda anakart ışıkları kırmızı sarı yeşil sırayla yanıyor 3-4 defa bu şekilde yandıktan sonra açılıyor.
Anakart üstündeki düğmeden başlattığımda sorun olmadan açılıyor ama neredeyse her gün durduk yere mavi ekran hatası alıyorum işlemciye ve ekran kartına çok yük bindirecek oyunlar da oynamıyorum.
Bazen de kasa çalışır vaziyette montiörler de görüntü yok fakat klavyenin RGB'si değil de güç ışığı ve mousenin RGB'si yanıyor ama hiçbir tepki vermiyor.
Chrome i açtığımda biraz takılıyor bir anda masaüstü komple siliniyor tarayıcı vs hepsi kapanıyor sonra tekrar açtığımda düzeliyor bunu sürekli yaşıyorum.
Aldığım mavi ekran hata kodları:
Stop code: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
Stop code: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION not handled.
Stop code: SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED
CRITICAL_PROCESS_DIED
kmoda exception not handled

Sistem özellikleri:
CPU: Intel i9 13900KS.
GPU: Gigabyte RTX 4080 Gaming OC.
Anakart: ASUS ROG STRIX Z790 Wi-Fi
PSU: ASUS TUF 1000WATT.
CPU soğutucu: Thermaltake pacific C360 ddc Custom kit.
Ram : GSKILL Trident z5 2X16 GB CL36 7800MHZ
0dan windowsun sitesinden windowsu indirip temiz kurulum yaparmısın mümkünse crack vs yapıyosan windowsa da yapma öyle bi kullan geri dönüş yap

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,768
Üyeler
159,545
Son üye
yunusemreaygun95.
Top Bottom