Neler Yeni

RTX 4080 Suprim X Vs Gaming X

Exe1ans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ferhat
Arkadaşlar bu iki modelden birini alacağım ama fiyat farkları var İnventus da Fiyatları Suprim X 35.500 TL Gaming X 31.700 Fiyat farkına değer mi

Exe1ans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ferhat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Can...

80+ Platinum
Evet ama 2 yıl garanti muhabbeti can sıkıyor o kadar para veriyorsun sonuçta. Aslında bir ay daha beklesem Suprim X alabilirim ama işte o zaman o fiyatlar da olur mu
2 yıl garanti muhabbeti derken ? her üründe zaten 2 yıl asus un bazı ürünleri hariç onlarda 3 yıl olabiliyor

milenix

80+ Gold
Evet ama 2 yıl garanti muhabbeti can sıkıyor o kadar para veriyorsun sonuçta. Aslında bir ay daha beklesem Suprim X alabilirim ama işte o zaman o fiyatlar da olur mu
2 yıl garanti muhabbeti derken? Attığım model Gaming X'ten kat ve kat daha iyi. Şiddetle öneririm.

Can...

80+ Platinum
2 yıl garanti muhabbeti derken? Attığım model Gaming X'ten kat ve kat daha iyi. Şiddetle öneririm.
aynen öyle sadece reklamı olmadı pek fazla o yüzden msi asus vb markalar dan kötü algısı var türkiye deki insanlarda
ama aslında bu markanın üst seviye kartları bazı msi asus modellerini tokatlar hem fiyat hem performans açısından

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,608
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ben şahsen bunu tavsiye ederim hem daha hesaplı hem 4 fanli ve RGB destek apartli hemde baya kalın kaliteli bakır katmanı var ve PCB kalitesi de üst seviye de şahsen ben olsam suprimx ibaresine +5000 TL fazladan vereceğime diğer parçaları daha kaliteli alırdım eğer onları almadıysan 35 bin TL bana çok geliyor 4080 için şahsen arkadaşa sistem kurdum 4080 li bu kartı kullandım çok memnun soğutması çok iyi diyor örnek sistemden resim koyuyorum 😊

Ekler

• IMG-20230318-WA0009.jpg
    IMG-20230318-WA0009.jpg
    425.6 KB · Hit: 46
  • Screenshot_2023-03-22-00-11-06-583_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2023-03-22-00-11-06-583_com.whatsapp.jpg
    655.8 KB · Hit: 44

Exe1ans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ferhat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 yıl garanti muhabbeti derken ? her üründe zaten 2 yıl asus un bazı ürünleri hariç onlarda 3 yıl olabiliyor
Benim bildiğim MSI ekran kartlarında 3 yıl garantisi var Site de aynı şekilde gösteriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman Gaming X almam bu modeli alırım. Garanti dediğim MSI ekran kartlarında 3 yıl garanti oluyor diye biliyorum Site de aynı şekilde gösteriyor

Ben şahsen bunu tavsiye ederim hem daha hesaplı hem 4 fanli ve RGB destek apartli hemde baya kalın kaliteli bakır katmanı var ve PCB kalitesi de üst seviye de şahsen ben olsam suprimx ibaresine +5000 TL fazladan vereceğime diğer parçaları daha kaliteli alırdım eğer onları almadıysan 35 bin TL bana çok geliyor 4080 için şahsen arkadaşa sistem kurdum 4080 li bu kartı kullandım çok memnun soğutması çok iyi diyor örnek sistemden resim koyuyorum 😊

Bu üründe güzel tabi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,608
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Benim bildiğim MSI ekran kartlarında 3 yıl garantisi var Site de aynı şekilde gösteriyor

O zaman Gaming X almam bu modeli alırım. Garanti dediğim MSI ekran kartlarında 3 yıl garanti oluyor diye biliyorum Site de aynı şekilde gösteriyor

Bu üründe güzel tabi
Ayn güzel kart bence o kadar fazla para vermeye ne kadar değer tartışılır arada 5 bin TL var hiç az değil bu 🤔

Exe1ans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ferhat
Ayn güzel kart bence o kadar fazla para vermeye ne kadar değer tartışılır arada 5 bin TL var hiç az değil bu 🤔
Ya eğer ki gerçekten 3 yıl garantisi varsa bence verilmeli diyr düşünüyorum çünkü 1 yıl az bir süre değil bence ekstradan

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,608
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ya eğer ki gerçekten 3 yıl garantisi varsa bence verilmeli diyr düşünüyorum çünkü 1 yıl az bir süre değil bence ekstradan
BENCE hiç gerek yok bir de bu kartlarin pek bozulacağını zannetmiyorum bence değmez 5 bin TL çünkü 1/2 bin değil FPS aynı FPS soğutma aşağı yukarı aynı hatta belki Galax daha iyi olabilir bir tık dediğim onun öyle o denli pahalı olması suprimx ibaresi yüzünden bence 😄

milenix

80+ Gold

Bu üründe güzel tabi
MSI'da evet. Palit markasının Türkiye distribütörü Eksa Elektronik imiş. Başka ülkelerde 3 yıl verdikleri oluyormuş ama Türkiye'de ne kadardır bilmiyorum. Eksa Elektronik ya da satın alınan yer ile iletişime geçmek lazım.

BENCE hiç gerek yok bir de bu kartlarin pek bozulacağını zannetmiyorum bence değmez 5 bin TL çünkü 1/2 bin değil FPS aynı FPS soğutma aşağı yukarı aynı hatta belki Galax daha iyi olabilir bir tık dediğim onun öyle o denli pahalı olması suprimx ibaresi yüzünden bence 😄
Evet, soğutma konusunda MSI Suprim X >= Palit Gamerock > Galax SG > MSI Gaming X. Gamerock ile SG aynı fiyatta iken Gamerock almak daha mantıklı olur.

Exe1ans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ferhat
Ya tabii ki öyledir marka işte bende farkındayım o yüzden kaç gündür parama kıyıp alamıyorum ama işte insan para verince de uzun ömürlü olsun istiyor. Birde pencereye şu açıdan bakıyorum MSI aldım diyelim 2 yıl kullandım 2 yılın sonunda 1 yıl daha garantisi var diye güzel fiyatta satabilirim bu ikinci el ürün satılırken garanti konusu bence çok önemli ben bile önem veriyorum garantisiz kart almam. Ama diyelim ki Galax Veya Palit aldım inan ki 2 yıl sonra Garantisi bitti diye Fiyatı çok düşecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,021,864
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.