Rica ederimTeşekkür ederim.
Rica ederimTeşekkür ederim.
Tamamdır bunlara dikkat edeyim sağolun. Son halini atarım artık bir sıkıntı olursa yazarsınız, teşekkür ederim.Kafanın karışacağı bir şey yok. Farklı marka parçalarla herkes aynı sistemi atıyor zaten. 13900k+rtx4090. Ram 2x16 7200 mhz olsun bu hızı kaldıracak z790 ddr5 bir anakart olsun, 360 mm sıvı soğutma +1000W pcie5 destekli bir PSU tamam.
X670E Taichi Carraraanakartın güzelliğine bittim resmen
Beğendiğin parçaları alacağın zaman farklı sitelerden araştır en ucuz olan yeri bul. Fiyatlar saatten saate bile değişir.Tamamdır bunlara dikkat edeyim sağolun. Son halini atarım artık bir sıkıntı olursa yazarsınız, teşekkür ederim.
Tamamdır öyle yapayım.Beğendiğin parçaları alacağın zaman farklı sitelerden araştır en ucuz olan yeri bul. Fiyatlar saatten saate bile değişir.
sıkıntım şu vatan pc toplama sihirbazına giriyorum işlemciyi anakartı seçiyorum ekran kartına gelince seçtiğiniz kriterlere uygun ürün bulunamadı diyor. Bir türlü uyumlu parçaları bulamadım.Mesela bak Zotac trinity 4090 modeli indirime girdi 47.750 TL oldu.
Tabii 49K'ya Xlr8 verto epic modeli varken başka 4090 alma. En iyi 4090'lardan biri.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Uğur7
Sadece Vatandan toplama evinin dibinde diye. Boşver kargoyla gelsin yoksa fazladan 20-30k ödersin. Bu konuyu baştan sona oku. Parçalar hakkında bilgin olur. Kaldı ki vatandan toplayacaksan bile PC toplama sihirbazı kullanma. Alacağın parçaları belirle git vatana bu parçalarla pc toplayın de.sıkıntım şu vatan pc toplama sihirbazına giriyorum işlemciyi anakartı seçiyorum ekran kartına gelince seçtiğiniz kriterlere uygun ürün bulunamadı diyor. Bir türlü uyumlu parçaları bulamadım.
Alacağım parçaların birbiriyle uyumlu olduğunu nasıl anlayabilirim peki? Bilgim olmadığı için sihirbazı kullanayım diye düşünmüştüm.Sadece Vatandan toplama evinin dibinde diye. Boşver kargoyla gelsin yoksa fazladan 20-30k ödersin. Bu konuyu baştan sona oku. Kaldı ki vatandan toplayacaksan bile PC toplama sihirbazı kullanma. Alacağın parçaları belirle git vatana bu parçalarla pc toplayın de.
Bu konuyu okursan fikrin olur. Ya da kendin toplamaya çalışmak yerine bütçeni belirt senin yerine toplasınlar ama dediğim gibi sadece vatandan toplarsan soyulursun. İlla ki vatan olsun diyorsan kendi konuna ekleyeyim parçaları.Alacağım parçaların birbiriyle uyumlu olduğunu nasıl anlayabilirim peki? Bilgim olmadığı için sihirbazı kullanayım diye düşünmüştüm.
Bütçe sıkıntısı yok, rtx 4090 ve i9-13900k olsun, vatan olursa çok sevinirim, çok sağolun.Bu konuyu okursan fikrin olur. Ya da kendin toplamaya çalışmak yerine bütçeni belirt senin yerine toplasınlar ama dediğim gibi sadece vatandan toplarsan soyulursun. İlla ki vatan olsun diyorsan kendi konuna ekleyeyim parçaları.
Hocam 15-20 bin fark çok önemli değil, haklısınız ama vatandan parçaları seçip bir sistem ayarlayabilirseniz çok güzel olur valla, şimdiden elinize sağlıkBu konuyu okursan fikrin olur. Ya da kendin toplamaya çalışmak yerine bütçeni belirt senin yerine toplasınlar ama dediğim gibi sadece vatandan toplarsan soyulursun. İlla ki vatan olsun diyorsan kendi konuna ekleyeyim parçaları.
Bak 13900K Vatanda 20bin'e satılırken başka yerde 18bin'e satılıyor. Böyle olsun mu istiyorsun.
O fana o kadar asla verilmez.Intel i9-13900K Yirmi Dört Çekirdek 3.0 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i9-13900K Yirmi Dört Çekirdek 3.0 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i9-13900K Yirmi Dört Çekirdek 3.0 GHz İşlemci özelliklerini incele, 21.749,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comhttps://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...cl34-cmh32gx5m2x7200c34-fiyati,198490516.html (2x)Asrock Z790 Taichi Carrara Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock Z790 Taichi Carrara Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock Z790 Taichi Carrara Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 20.130,27 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...fyrs-1000g-m-2-cie-4-0-fiyati,1642920333.html (2x)
FSP Hydro PTM PRO HPT2-1200M 1200 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro PTM PRO HPT2-1200M 1200 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro PTM PRO HPT2-1200M 1200 W Power Supply özelliklerini incele, 8.799,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comhttps://www.akakce.com/kasa-fani/en...20-v2-white-120-mm-argb-fiyati,325145040.html (3x)Lian Li O11 Dynamic EVO White E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li O11 Dynamic EVO White E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li O11 Dynamic EVO White E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 8.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Lian Li GALAHAD 360 White 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li GALAHAD 360 White 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li GALAHAD 360 White 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 9.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com