yayıncıyım influncerim diye geçinen takma tırnak takma kirpik takip saçma sapan renkli lens takip orasını burasına estetik yaptiran makyaj yerine yüzüne badana boya yapan tiplere tabii ki bedava verilecek100k olur sanki alacak mıyız anca iş için render için alınır ama kesin yayıncılara free gider
Bence 7950 XTX en mantıklısı.Saçma isimlendirmesi var bir sürü örneği var techpowerup da rx 7950xt, rx 7950xtx, rx 7990xtx var
Bunu taksak kasaya, anakarta işlemciye falan gerek yok herhalde kendi başına halleder bu.RTX 4090 Ti veya TİTAN prototip göründü, 4 slot kalınlığında biraz tuğlaya benziyor. 600W TDP gücüne sahip. Tam bir canavar olduğundan bize güzel bir güç santrali lazım. Bu kart ile 8k ultra 120hz yolu açılacak gibi duruyor fiyatını düşünmek bile istemiyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Direkt monitörü tak çalıştırBunu taksak kasaya, anakarta işlemciye falan gerek yok herhalde kendi başına halleder bu.
Bu GPU'yu anakarta taktığımız zaman anakart GPU giriş soketi dayanabilirse o Anakart kahraman olacaktır(!)
Cidden 3 fanlılara çok büyük dediğimiz zamanlar vardı artık gerçekten metal tuğla gibi büyüklüklere çıkardılar boyutları.
Bakalım ben de merak ettim büyüklüğünün hakkını verecekmi GPU.