Yardım RTX 5060 8 GB vs RX 9060XT 8 GB

Ne alakası var reis ? Sen ver 2000 arkadaşa o zaman .
dostum sistem toplayan adama 2000 tl batmaz çünkü birisi yeni nesil hiçbir oyunu adam gibi oynatamıyor vram den kaynaklı fps drop yiyor digeri çok rahat oynatıyor aradaki 2000 tl farka en az 1.5 yıl daha garantiye almış oluyor.

dostum sistem toplayan adama 2000 tl batmaz çünkü birisi yeni nesil hiçbir oyunu adam gibi oynatamıyor vram den kaynaklı fps drop yiyor digeri çok rahat oynatıyor aradaki 2000 tl farka en az 1.5 yıl daha garantiye almış oluyor.
arkadas almak istedigim iki sistem arasindaki fark yazdigina gore hazir sistem bakiyor ekran kartini 16 gb versiyon yaptiginda emin olun fiyat 2bin tl artmiyacak ki kaldiki 2bin tl hatri sayilir bir para bazi kisilerin iki gunlugu ediyor

bütçemi daha fazla esnetemem daha soğutucu, monitör, klavye vb şeyleri alacağım
eğer ekipmandan kısma şansın varsa onlardan kısıp 16gb versiyonunu almayı dene pişman olmazsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen bize toplam bütçeni söyle (kasa, monitör ve ekipmanlar dahil) yardımcı olalım

Parası yok belki

bütçeyi esnetebiliyorsa 2k fark verilir
Verilir

Parası yok belki

Verilir
parası yetiyor dostum adam hazır sistme aldıgı için alamıyor hazır sistemlerde 9060xt 16 gb diye mega kazık fark isteniyor hazır sistem degil kendisi toplamalı

hazır sistem niye alıyorsunuz onuda anlamadım hazır sistemlerin hem hiç avantajı yok üstünede pahalı şuanda
doğuda yaşadığım için bulunduğum yerde adam akıllı pc toplayacak yer yok parçaları teker teker alsam bile birleştirmek için çok vaktim yok şu sıralar ayrıca teknik konularda çok iyi olmadığım için sisteme zarar vermek istemiyorum.

doğuda yaşadığım için bulunduğum yerde adam akıllı pc toplayacak yer yok parçaları teker teker alsam bile teknik konularda çok iyi olmadığım için sisteme zarar vermek istemiyorum.
dostum 2-3 youtube videosu izle yaparsın çok basit sistem toplamak

doğuda yaşadığım için bulunduğum yerde adam akıllı pc toplayacak yer yok parçaları teker teker alsam bile teknik konularda çok iyi olmadığım için sisteme zarar vermek istemiyorum.
O zaman bekle biraz güzel hazır sistemler çıkar mutlaka .

doğuda yaşadığım için bulunduğum yerde adam akıllı pc toplayacak yer yok parçaları teker teker alsam bile birleştirmek için çok vaktim yok şu sıralar ayrıca teknik konularda çok iyi olmadığım için sisteme zarar vermek istemiyorum.
sistem montajı yapmak abartılı bir durum değilki biraz öğrensen yaparsın buraya konu aç yine yardım edilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,266
Üyeler
183,406
Son üye
furkNtt
Geri