Sistem güzel ekran kartı ASUS olsa daha iyi olur ek olarak da sanırım 16 gb 1 adet ram var onu 2x16 32gb ram yapabilirsiniz. AMD ekran kartı istersenizde yine tavsiyem ASUS'un 9070XT olurBu fiyata 8gb vram değermi aradıgım sistemi bulamadım i5 14400 işlemcili hazır sistem amd ekran kartlı öneri sisteminiz varsa alabilirmiyim? Bütçe 25 30k
Sistem özellikleri bunlar
25 30k arası önerebileceğiniz sistem varmıdır acaba sadece kasaSistem güzel ekran kartı ASUS olsa daha iyi olur ek olarak da sanırım 16 gb 1 adet ram var onu 2x16 32gb ram yapabilirsiniz. AMD ekran kartı istersenizde yine tavsiyem ASUS'un 9070XT olur
9060xt almaya çalış knkBu fiyata 8gb vram değermi aradıgım sistemi bulamadım i5 14400 işlemcili hazır sistem amd ekran kartlı öneri sisteminiz varsa alabilirmiyim? Bütçe 25 30k
Sistem özellikleri bunlar
Ya ne boş yapıpıyorsun o fiyata 9070xt mi varSistem güzel ekran kartı ASUS olsa daha iyi olur ek olarak da sanırım 16 gb 1 adet ram var onu 2x16 32gb ram yapabilirsiniz. AMD ekran kartı istersenizde yine tavsiyem ASUS'un 9070XT olur
Kardeşim her 9070xt modeli 3 fanlı 50 bin liralık olmuyor keşke asıl sen "boş" yapmadan önce kartın Dual modellerinin indirimli fiyatlarına baksaydın. Daha dün 9070xt ekran kartlı sistem 35 bin liralara düşmüştü.9060xt almaya çalış knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya ne boş yapıpıyorsun o fiyata 9070xt mi var
Hocam eğer sistemi kendiniz takmakla uğraşmak istemezseniz ben size GamingGen üzerinden mevcut parçalarla olabildiğince tatmin edecek bir sistem önereyim, parçaları ekledikten sonra montaj hizmeti alın sistem hazır gelsin.25 30k arası önerebileceğiniz sistem varmıdır acaba sadece kasa
Atsana 35k ya düşen 9070xt sistem ben görmedimKardeşim her 9070xt modeli 3 fanlı 50 bin liralık olmuyor keşke asıl sen "boş" yapmadan önce kartın Dual modellerinin indirimli fiyatlarına baksaydın. Daha dün 9070xt ekran kartlı sistem 35 bin liralara düşmüştü.
Hocam eğer sistemi kendiniz takmakla uğraşmak istemezseniz ben size GamingGen üzerinden mevcut parçalarla olabildiğince tatmin edecek bir sistem önereyim, parçaları ekledikten sonra montaj hizmeti alın sistem hazır gelsin.
Anakart: ASUS Prime A520M-R
İşlemci: RYZEN 5 5600 MPK
Ekran Kartı: Galax RTX 4060 Ti
RAM: Corsair Vengeance LPX 32GB (2X16GB)
SSD: Lexar NM620 1TB
Kasa&Gpu: Enermax StarryFort SF70F 700w
Bunlara bakın tuzlu gelirse ssd ve ram düşürebilirsiniz aksi halde de ekleme yapmak isterseniz anakart güçlendirilebilir.
zahmet edip araştırırsan bulursunAtsana 35k ya düşen 9070xt sistem ben görmedim
Ya kanka demeyeceğim sana VARLIK diyeceğimzahmet edip araştırırsan bulursun