hayır yapmaz fakat hangi versiyonunu alıcaksanız 16gb mi 8gb mıarkadaşlar bildiğiniz gibi rtx 5060 ti çıktı ryzen 7 9800x3d ile darboğaz yaparmı yardım lazım.
yapmaz 7500f filan da yeter o kartaarkadaşlar bildiğiniz gibi rtx 5060 ti çıktı ryzen 7 9800x3d ile darboğaz yaparmı yardım lazım.
yapmaz hocam tam tersi serüvende darboğaz olur örneğin ryzen 5 ve 5080 gibi düşünebilirsin işlemci ekran kartı dengesinde işlemci daha yukarda olursa darboğaz olmazarkadaşlar bildiğiniz gibi rtx 5060 ti çıktı ryzen 7 9800x3d ile darboğaz yaparmı yardım lazım.
16gbhayır yapmaz fakat hangi versiyonunu alıcaksanız 16gb mi 8gb mı
ne kadar link atarmısın
hazır sistem olarak alıcağım için ekran kartının ne kadar olduğunu bilmiyorum sistem özelleştir yaptım işlemci ile ekran kartınıne kadar link atarmısın
sistem fiyatı ne kadar acaba burdakiler daha iyi bir sistem çıkarabilirhazır sistem olarak alıcağım için ekran kartının ne kadar olduğunu bilmiyorum sistem özelleştir yaptım işlemci ile ekran kartını
ne kadar bu fiyathazır sistem olarak alıcağım için ekran kartının ne kadar olduğunu bilmiyorum sistem özelleştir yaptım işlemci ile ekran kartını
73k ya kadar özelleştirmiştimsistem fiyatı ne kadar acaba burdakiler daha iyi bir sistem çıkarabilir
73k ya kadar özelleştirmiştim
bu sistem 60 yapıyor tercih edebilirsinizişlemci
ekran kartı
anakart
ram
https://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-rgb-6000mhz-cl30-ddr5-expo-ram-pvvr532g600c30k-p-53873?utm_campaign=cpcElcinHnm&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw8IfABhBXEiwAxRHlsPu0zLAULgrYAOxPlWYA14Yz2_5NrvXu4g6R01pPNaF1xWnhdmxdmBoCwDIQAvD_BwE
SSD
kasa+PSU
işlemci soğutucu
sistem böyle toplamda 60.892 lira yapıyor etiketlediğiniz kişiler benden daha bilgi daha iyi sistem çıkarabilirler onları beklemenizi öneririm ben sadece istediğiniz gibi öneride bulunuyorum![]()