Neler Yeni

RTX 5070 BEKLENİR Mİ?

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Efe
Arkadaşlar şuan AMD'nin RX 7900 GRE 16GB ekran kartını kullanmaktayım bildiğim kadarıyla RTX 4070 SÜPER - 4070 Ti arası performans veriyor bu kartı Ekim'de 20K küsur TL'ye almıştım oyunları genellikle 2K Ultra detaylarda oynuyorum bu kartdan 5070e geçmeye değer mi geçersem üzerine ortalama kaç TL koymam lazım son olarak benim kartım 2. Elde ne kadar kadara gider daha 1 yıllık kart bile değil tertemiz

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
910
İsim
Enes Altunışık
Değmez gibi bence. 5070 ti veya super geçmene değebilir.

Nicodoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mustafa
Neden geçiyosun mesela sebebi ney 100 FPS değilde 112 FPS mi almak istiyosun?

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
ömer faruk
belki de amdden kurtulmak istiyordur her şey fps değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl yani arasında o kadar fark olmaz mı? İnsanlar o kadar abartıyordu
nvdia her zaman teknoloji olarak amdden daha ileride ve daha başarılı , bütçen olursa fiyatlar açıklandığında geçebilirsin pişman olacağını sanmam

Nicodoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mustafa
Nasıl yani arasında o kadar fark olmaz mı? İnsanlar o kadar abartıyordu
tabii ki okadar.Hatta Saf Güçte AMD daha bile önde olabilir.Sen gidip tüm teknolojileri kullancam dersen tabi orası ayrı.Ama o teknolojileride açarsan sahte grafiklere bakarsın grafikler düşer orası ayrı.

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

nvdia her zaman teknoloji olarak amdden daha ileride ve daha başarılı , bütçen olursa fiyatlar açıklandığında geçebilirsin pişman olacağını sanmam
Şuan AMD ile sorunum yok bu zamana kadar tık demedi ama Nvidia da denemek isterim arada o kadar fiyat farkı oluşmazsa güncellik açısından neden geçilmesin

vecaca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
veysel
Arkadaşlar şuan AMD'nin RX 7900 GRE 16GB ekran kartını kullanmaktayım bildiğim kadarıyla RTX 4070 SÜPER - 4070 Ti arası performans veriyor bu kartı Ekim'de 20K küsur TL'ye almıştım oyunları genellikle 2K Ultra detaylarda oynuyorum bu kartdan 5070e geçmeye değer mi geçersem üzerine ortalama kaç TL koymam lazım son olarak benim kartım 2. Elde ne kadar kadara gider daha 1 yıllık kart bile değil tertemiz
5070ti ve üstü ve yeni kart alıcaklar haricin de geçilmez değmez bence

Nicodoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mustafa

Bırakın bu teknoloji ayaklarını ya.Teknolojiye ihtiyacı olan adamın oyundan 40-50FPS alması gerekir ki teknolojilere muhtaç olup onları açsın ve 100FPS alsın.Bu adam zaten hayvan gibi FPS alıyor neden teknolojileri kullansın ki ?

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Efe
tabii ki okadar.Hatta Saf Güçte AMD daha bile önde olabilir.Sen gidip tüm teknolojileri kullancam dersen tabi orası ayrı.Ama o teknolojileride açarsan sahte grafiklere bakarsın grafikler düşer orası ayrı.
Saf güç beni daha çok tatmin ediyor sahte fpslerde gözüm yok 😃

Nicodoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mustafa
Saf güç beni daha çok tatmin ediyor sahte fpslerde gözüm yok 😃
Tam anlamıyla bunu düşünüyosan ve illede kart yükseltmek istiyorum diyosan 7900XTX modeline yönelebilirsin dostum.Mükemmel ötesi karttır.

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Efe
Tam anlamıyla bunu düşünüyosan ve illede kart yükseltmek istiyorum diyosan 7900XTX modeline yönelebilirsin dostum.Mükemmel ötesi karttır.
Belki uygun fiyatlı çıkış yaparsa RX 9070 XT'de de gözüm var gibi

Nicodoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Mustafa
Belki uygun fiyatlı çıkış yaparsa RX 9070 XT'de de gözüm var gibi
Yani tabi oda olabilir.Bide şimdi 5070 dediğin kart büyük ihtimalle 16GB olarak ortaya çıkacak hatta hiç bilemezsin belki 12 GB bile çıkartabilir bu NVIDIA'nın aç gözlülüğüne belli olmaz.Ekran kartını upgrade ederken bi zahmet 16GB'dan yükseltmektede fayda var.2028 yılına girdiğimizde 2K için 16GB vRamler bile bence yetersiz kalmaya başlayacak.O yüzden hem saf güç olarak mükemmel hemde VRAMLERİ yüksek tutan AMD tarafını herzaman desteklerim.

Yok AMD'de problemler var o var bu var diyenlerede aldırış etme arkadaşım 7800XT kullanıyor ben 2.5 senedir 6700XT kullanıyorum 1 kere bile en ufacık bir hatayla bile karşılaşmadık.Sende kullanıyorsun zaten kendindende bilirsin.

Top Bottom