arkadaşlar aldığım sistemin özellikleri vs. iyi midir?
(sisteme ilerleyen zamanlarda sıvı soğutucu ram ve ssd yükselimi yapıcam)
Ekler
Son düzenleme:
İptal edin. Çok daha iyi bir sistem toplanır.arkadaşlar aldığım sistemin özellikleri vs. iyi midir?
ssde 5070 yok ayrıca işlemci dışında iyi parça yok anakart o işlemciye yetmez gibiarkadaşlar aldığım sistemin özellikleri vs. iyi midir?
Herşeyi bi yerden almanın dezavantajını yaşamışsınız, işlemci piyasada 14 bin lira siz 3.300 tl fazla vermişsiniz, ramler de 5600mhz 36 cl o fiyata 6000 e 30 alınırdı, işlemci soğutucu kesinlikle yetersiz bir model. Keşke parçaları almadan önce foruma danışsaydınız.arkadaşlar aldığım sistemin özellikleri vs. iyi midir?
Herşeyi bi yerden almanın dezavantajını yaşamışsınız, işlemci piyasada 14 bin lira siz 3.300 tl fazla vermişsiniz, ramler de 5600mhz 36 cl o fiyata 6000 e 30 alınırdı, işlemci soğutucu kesinlikle yetersiz bir model. Keşke parçaları almadan önce foruma danışsaydınız. ve sıvı sığtı
ramleri değiştirip ve sıvı soğutucu alsaydım bütçemi aşıcaktı ama elime geçen ilk fırsatta değiştircem sıvı soğutucı ile ramleriHerşeyi bi yerden almanın dezavantajını yaşamışsınız, işlemci piyasada 14 bin lira siz 3.300 tl fazla vermişsiniz, ramler de 5600mhz 36 cl o fiyata 6000 e 30 alınırdı, işlemci soğutucu kesinlikle yetersiz bir model. Keşke parçaları almadan önce foruma danışsaydınız.
Hocam dm bakarmısınssde 5070 yok ayrıca işlemci dışında iyi parça yok anakart o işlemciye yetmez gibi
itopyanın yaz indirimlerinde aldım ve kasa yaşadığım şehire geldi bile çok daha iyi bir sistem olarak ekran kartını RX ile değişticeksek ben amd ekran kartlarını kullanmayı sevmiyorumİptal edin. Çok daha iyi bir sistem toplanır.
ekledim hocam ekran kartının fotoğrafınıssde 5070 yok ayrıca işlemci dışında iyi parça yok anakart o işlemciye yetmez gibi
Bu parçaları başka yerden alsaydınız zaten dediğim gibi sırf işlemciyi bile piyasadan 3300 lira fazlaya satmışlar sadece o işlemciden artan fiyat 3300 liranın 1500 tlsine phantom spirit kule tipi soğutucu, kalan 1800 + sizin o düşük değerli rame verdiğiniz 2000 ile 32gb 6000mhz 30cl alınırdı.ramleri değiştirip ve sıvı soğutucu alsaydım bütçemi aşıcaktı ama elime geçen ilk fırsatta değiştircem sıvı soğutucı ile ramleri
verdiğiniz bilgiler için sağ olun hocam keşke danışsaydım ama o durumdayken hiç aklıma gelmedi ilk hedefim sıvı soğutucu alıp sonra ram almak teşekkür ederimBu parçaları başka yerden alsaydınız zaten dediğim gibi sırf işlemciyi bile piyasadan 3300 lira fazlaya satmışlar sadece o işlemciden artan fiyat 3300 liranın 1500 tlsine phantom spirit kule tipi soğutucu, kalan 1800 + sizin o düşük değerli rame verdiğiniz 2000 ile 32gb 6000mhz 30cl alınırdı.
Yani kısacası dediğim şekilde alınsaydı aynı paraya herşeyi şuanki parçalarla birebier aynı olan, rami 16 yerine 32gb olan, ram değerleri 6000/30 olan ve soğutucu olarak da alınabilecek en iyi kuletipi soğutuculardan birine sahip bir sistem almış olucaktınız. Itopyanın yaptığı yaz indirimi balon indirim anlayacağınız.
Ama almışsınız bi kere, hayırlı olsun demekten fazlası gelmez elimizden![]()