Çözüldü✓ RTX 5070 li aldığım sistem iyi midir??

Enrawl1

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
4
arkadaşlar aldığım sistemin özellikleri vs. iyi midir?
(sisteme ilerleyen zamanlarda sıvı soğutucu ram ve ssd yükselimi yapıcam)

Ekler

• IMG_0043.webp
    IMG_0043.webp
    62 KB · Hit: 39
  • IMG_0042.webp
    IMG_0042.webp
    56.8 KB · Hit: 38
  • IMG_0041.webp
    IMG_0041.webp
    53.9 KB · Hit: 36
  • IMG_0040.webp
    IMG_0040.webp
    49.9 KB · Hit: 37
  • IMG_0049.webp
    IMG_0049.webp
    68.8 KB · Hit: 18
Son düzenleme:
ssde 5070 yok ayrıca işlemci dışında iyi parça yok anakart o işlemciye yetmez gibi

Herşeyi bi yerden almanın dezavantajını yaşamışsınız, işlemci piyasada 14 bin lira siz 3.300 tl fazla vermişsiniz, ramler de 5600mhz 36 cl o fiyata 6000 e 30 alınırdı, işlemci soğutucu kesinlikle yetersiz bir model. Keşke parçaları almadan önce foruma danışsaydınız.

Herşeyi bi yerden almanın dezavantajını yaşamışsınız, işlemci piyasada 14 bin lira siz 3.300 tl fazla vermişsiniz, ramler de 5600mhz 36 cl o fiyata 6000 e 30 alınırdı, işlemci soğutucu kesinlikle yetersiz bir model. Keşke parçaları almadan önce foruma danışsaydınız. ve sıvı sığtı

Herşeyi bi yerden almanın dezavantajını yaşamışsınız, işlemci piyasada 14 bin lira siz 3.300 tl fazla vermişsiniz, ramler de 5600mhz 36 cl o fiyata 6000 e 30 alınırdı, işlemci soğutucu kesinlikle yetersiz bir model. Keşke parçaları almadan önce foruma danışsaydınız.
ramleri değiştirip ve sıvı soğutucu alsaydım bütçemi aşıcaktı ama elime geçen ilk fırsatta değiştircem sıvı soğutucı ile ramleri

İptal edin. Çok daha iyi bir sistem toplanır.
itopyanın yaz indirimlerinde aldım ve kasa yaşadığım şehire geldi bile çok daha iyi bir sistem olarak ekran kartını RX ile değişticeksek ben amd ekran kartlarını kullanmayı sevmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ssde 5070 yok ayrıca işlemci dışında iyi parça yok anakart o işlemciye yetmez gibi
ekledim hocam ekran kartının fotoğrafını

ramleri değiştirip ve sıvı soğutucu alsaydım bütçemi aşıcaktı ama elime geçen ilk fırsatta değiştircem sıvı soğutucı ile ramleri
Bu parçaları başka yerden alsaydınız zaten dediğim gibi sırf işlemciyi bile piyasadan 3300 lira fazlaya satmışlar sadece o işlemciden artan fiyat 3300 liranın 1500 tlsine phantom spirit kule tipi soğutucu, kalan 1800 + sizin o düşük değerli rame verdiğiniz 2000 ile 32gb 6000mhz 30cl alınırdı.

Yani kısacası dediğim şekilde alınsaydı aynı paraya herşeyi şuanki parçalarla birebier aynı olan, rami 16 yerine 32gb olan, ram değerleri 6000/30 olan ve soğutucu olarak da alınabilecek en iyi kuletipi soğutuculardan birine sahip bir sistem almış olucaktınız. Itopyanın yaptığı yaz indirimi balon indirim anlayacağınız.
Ama almışsınız bi kere, hayırlı olsun demekten fazlası gelmez elimizden :)

Bu parçaları başka yerden alsaydınız zaten dediğim gibi sırf işlemciyi bile piyasadan 3300 lira fazlaya satmışlar sadece o işlemciden artan fiyat 3300 liranın 1500 tlsine phantom spirit kule tipi soğutucu, kalan 1800 + sizin o düşük değerli rame verdiğiniz 2000 ile 32gb 6000mhz 30cl alınırdı.

Yani kısacası dediğim şekilde alınsaydı aynı paraya herşeyi şuanki parçalarla birebier aynı olan, rami 16 yerine 32gb olan, ram değerleri 6000/30 olan ve soğutucu olarak da alınabilecek en iyi kuletipi soğutuculardan birine sahip bir sistem almış olucaktınız. Itopyanın yaptığı yaz indirimi balon indirim anlayacağınız.
Ama almışsınız bi kere, hayırlı olsun demekten fazlası gelmez elimizden :)
verdiğiniz bilgiler için sağ olun hocam keşke danışsaydım ama o durumdayken hiç aklıma gelmedi ilk hedefim sıvı soğutucu alıp sonra ram almak teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,518
Üyeler
185,276
Son üye
Emirlannister
Geri