Çözüldü✓ Rtx 5070 Sistem 240hz monitör taşır mı ?

Reaksiyon skoru
18
Arkadaşlar selam, direkt konuya geçiyorum. Elimdeki kasa: (Sipariş verildi)
İşlemci: Amd Ryzen5 7600
Ekran Kartı: RTX 5070 12gb
Ram: 2x16 (32) gb DDR5
240 hz
f/p monitör almak istiyorum.
Ben yayın açıyorum ve kasayı daha kaliteli yayın ve oyun deneyimi için aldım. Genelde oynadığım oyunlar: LoL, valorant, cs ama artık hikayeli oyunlar da oynamaya başlayacağım. Önceliğim lol ve valo dediğim gibi. Ayarları düşükte tercih ediyorum. İlk sorum: Sistem 240 hz için yeterli mi ?
İkincisi: Fp olarak ne monitör alabilirim, 10.000 TL ve civarı bütçe ayırabilirim.

Benzer sistem ozelliklerine sahibim yayin acmiyorum ben 360hz kullaniyorum valoda csde dusmuyorum pek fazla altina bencr 240, yayindada cok rahat kullanilabilir dostum

Arkadaşlar selam, direkt konuya geçiyorum. Elimdeki kasa: (Sipariş verildi)
İşlemci: Amd Ryzen5 7600
Ekran Kartı: RTX 5070 12gb
Ram: 2x16 (32) gb DDR5
240 hz
f/p monitör almak istiyorum.
Ben yayın açıyorum ve kasayı daha kaliteli yayın ve oyun deneyimi için aldım. Genelde oynadığım oyunlar: LoL, valorant, cs ama artık hikayeli oyunlar da oynamaya başlayacağım. Önceliğim lol ve valo dediğim gibi. Ayarları düşükte tercih ediyorum. İlk sorum: Sistem 240 hz için yeterli mi ?
İkincisi: Fp olarak ne monitör alabilirim, 10.000 TL ve civarı bütçe ayırabilirim.
1440p alacaksanız hikayeli oyunlarda 240hz'i görmeniz çok düşük ihtimal haberiniz olsun. Sizi rahatsız etmeyecekse sorun yok tabii

1440p alacaksanız hikayeli oyunlarda 240hz'i görmeniz çok düşük ihtimal haberiniz olsun. Sizi rahatsız etmeyecekse sorun yok tabii
Yorumun için teşekkürler, rekabetçi oyunlarda 240hz görmem benim için yeterli. Hikayeli oyun bazında esneme yapması benim açımdan çok sıkıntı olmaz.

Geri