RTX 5070Ti vs RX 9070XT

v

• Oy kullanan toplam üye
    27
yine de mantıksız işlemci odaklı oyunlarda performans farkı gözle görülür şekilde var zaten işlemci odaklı oyunlar oynanmayacaksa 5080 + 7500f ikilisi alınır 2k ultrada akar gider.
Bi süre sonra paso cs oynarım muhtemelen. Böyle diyince de daha düşük sistem öneriyorlar. Benim isteğim öyle bir sistem toplayayım ki 4-5 sene ellemiyim. Bu süreçte yeni çıkacak oyunları da rahatlıkla oynatsın. Bütçe imkanı olduğundan kullanmak daha mantıklı geliyor.

Bi süre sonra paso cs oynarım muhtemelen. Böyle diyince de daha düşük sistem öneriyorlar. Benim isteğim öyle bir sistem toplayayım ki 4-5 sene ellemiyim. Bu süreçte yeni çıkacak oyunları da rahatlıkla oynatsın. Bütçe imkanı olduğundan kullanmak daha mantıklı geliyor.
hocam yeni ekran kartları teknolojiler sayesinde kolay kolay eskimez eski zamanlarda her sene ekran kartı değiştirmek zorunda kalırdın bu durum artık değişti yıllar önce 6600xt alan adam 5 yıl daha kullanır sorun çekmeden , kısaca sen oyun odaklı bir sistem topluyorsan 9070xt alıp işlemciye daha çok yatırım yapabilirsin 9800x3d + 9070xt alıp hem hikayeli oyunları hem de cs2,valo gibi oyunları muhtemelen çocuğun olana kadar sorunsuz kullanırsın ha diyorsan ben bu pcde render yapacağım edit yapacağım yok efendim garip garip programlar kullanacağım o zaman 5070 ti ye 10k tl fazla vermek zorunda oluyorsun ama oyun oynuyorsan böyle bir zorunluluğun olmuyor

kısaca oyun oynayacaksan 9070xt
oyunun yanında farklı işler yapacaksan 5070 ti daha iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam yeni ekran kartları teknolojiler sayesinde kolay kolay eskimez eski zamanlarda her sene ekran kartı değiştirmek zorunda kalırdın bu durum artık değişti yıllar önce 6600xt alan adam 5 yıl daha kullanır sorun çekmeden , kısaca sen oyun odaklı bir sistem topluyorsan 9070xt alıp işlemciye daha çok yatırım yapabilirsin 9800x3d + 9070xt alıp hem hikayeli oyunları hem de cs2,valo gibi oyunları muhtemelen çocuğun olana kadar sorunsuz kullanırsın ha diyorsan ben bu pcde render yapacağım edit yapacağım yok efendim garip garip programlar kullanacağım o zaman 5070 ti ye 10k tl fazla vermek zorunda oluyorsun ama oyun oynuyorsan böyle bir zorunluluğun olmuyor

+
hiç bir firma hiçbirinden iyi değil her zaman güncelde hangisi daha iyiyse onu kullanmalıyız AMD şuan daha stabil daya iyi ama bu demek değil 2 yıl sonra aynı olacak diye belki yine eskisi gibi tonlarca sorun çektirecek.
nvidia için de aynı şey geçerli bu yıl tonlarca sorun çekti oyun ekran kartları kısmında bu demek değildir nvidia oyun kartları çöp, 2 yıl sonra belki öyle kartlar üretecek ki +5k +10k vermek mantıklı olacak , güncelde ne iyiyse onu kullanmalıyız hiç bir markanın firmanın kölesi olmamalıyız bunu da eklemek istedim.

Son düzenleme:

İş, okul için lazım olur mu diye biraz araştırıp karar vereceğim. Ayrıca teşekkürler hocam 2 gündür çok yardımcı oldun. :peepokalp: :shy:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,380
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri