ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 990
dalga geçiyom sekjghaskjwlehfawBende niye öyle değil hocam 1 saat sonra uyarı vermeden fh5 oyundan atıyor.
geçmeyenler oluyor genelde
dalga geçiyom sekjghaskjwlehfawBende niye öyle değil hocam 1 saat sonra uyarı vermeden fh5 oyundan atıyor.
rtx 5070 ile bendede atiyor sanirim nvidialik bir sey olay goruntuleyicisinde ne hatasi veriyor attigi andaBende niye öyle değil hocam 1 saat sonra uyarı vermeden fh5 oyundan atıyor.
Bakmadım iyi hatırlattınız hocamrtx 5070 ile bendede atiyor sanirim nvidialik bir sey olay goruntuleyicisinde ne hatasi veriyor attigi anda
explorer.exe her zaman kapalı zaten hiç kullanmıyorum da zaten sadece google chrome kurmak için açmıştımexplorer.exe
Dosya bütünlüğünü İKİ KEZ doğrulaMerhaba arkadaşlar,
Ekran kartım rtx 5080 en son driver yüklü Forza Horizon 5 te kendi kendine oyun kapanıyor 4K ultrada ışın izlemede ultrada oynuyorum acaba bundan kaynaklı olabilir mi dicem ama vram 9 gb kullanıyor oyunda daha 7 gb boş![]()
Sizin dediğiniz Explorer değil benim dediğim. Bilgisayarda bulunan Dosya Gezgini ya da direkt Dosya Klasörünün ana çalıştırıcısı ve sizin masaüstünüz. İkisi farklı şeyler. Zaten bu normal görev yöneticisinde de değil Ayrıntılar kısmında farklı bir görevdir uygulama ile karıştırmayın. Siz benim dediğimi yapın. Dediğim gibi benim de oyunum kapanıyordu, arkadaşlarımın da. 6 kişinin sorunu çözüldü bu şekilde. Tabii size kalmış ister yapın ister yapmayın ben doğru tek çözümü yazıyorum yine de buraya.explorer.exe her zaman kapalı zaten hiç kullanmıyorum da zaten sadece google chrome kurmak için açmıştım
Anladım hocam teşekkür ederimSizin dediğiniz Explorer değil benim dediğim. Bilgisayarda bulunan Dosya Gezgini ya da direkt Dosya Klasörünün ana çalıştırıcısı ve sizin masaüstünüz. İkisi farklı şeyler. Zaten bu normal görev yöneticisinde de değil Ayrıntılar kısmında farklı bir görevdir uygulama ile karıştırmayın. Siz benim dediğimi yapın. Dediğim gibi benim de oyunum kapanıyordu, arkadaşlarımın da. 6 kişinin sorunu çözüldü bu şekilde. Tabii size kalmış ister yapın ister yapmayın ben doğru tek çözümü yazıyorum yine de buraya. Alıntıyı görüntüle
Fırsatınız olunca deneyin bu kadar saçma mıydı sorun diyeceğinize eminim.Anladım hocam teşekkür ederim![]()