Neler Yeni

RTX 5080 için psu önerebilir misiniz?

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Şahsen 5k ya da çok çıkmak istemiyor gerekirse ikinci el de alabilirim de böyle bir sistem için ikinci el saçma olur. 4k civarı yer gök yarılsa 5k ya psu önerebilir misiniz?
5080 e paran varsa PSU içinde para ayır bir zahmet. 850W kaliteli bir şey al. Sistemi riske etme.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Kerem Eldes
5080 e paran varsa PSU içinde para ayır bir zahmet. 850W kaliteli bir şey al. Sistemi riske etme.
Yani zaten yoktu son anda gelişen taksit ile alabildiğim bir durum var, yani taksitli olursa 6 ya belki çıkabilirim ama özür dilerim biraz zahmet olacak

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Mehmet Ali ARICAN

5799 verirseniz bunu alın hocam
2. el yok ve vade farksız taksit olmadan almam mümkün değil onu
Mesaj otomatik birleştirildi:

850 bakıyorum gibi duruyor şimdilik :/

https://www.akakce.com/power-supply...-hp1-s2850gd-f14c-850-w-fiyati,315772590.html
bu nasıldır acaba?
ya da attığınız highpower da güzel

3 psu arasından dilediğinizi seçin dedim.
İsterseniz Raijintek’in biraz daha pahalısına Raijintek Ampere serisi var ama bence XPG core reactor harika bi psu 5800 verirseniz hayırlı olsun.Maximum ve paraf karta 3 ay peşin taksit de var.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Kerem Eldes

5799 verirseniz bunu alın hocam

ya da attığınız highpower da güzel

3 psu arasından dilediğinizi seçin dedim.
İsterseniz Raijintek’in biraz daha pahalısına Raijintek Ampere serisi var ama bence XPG core reactor harika bi psu 5800 verirseniz hayırlı olsun.Maximum ve paraf karta 3 ay peşin taksit de var.
Raijinteki ilk defa duyduğumdan pek güven vermedi açıkçası, zaten ilk bütçeyi arttırmadan önce 3k ya xpg almaya düşünüyordum reactor de olabilir aslında. Aradaki 1000 tl far bir minnak çok geldi ama, o farka değer mi acaba?

asko56

80+ Silver
Raijinteki ilk defa duyduğumdan pek güven vermedi açıkçası, zaten ilk bütçeyi arttırmadan önce 3k ya xpg almaya düşünüyordum reactor de olabilir aslında. Aradaki 1000 tl far bir minnak çok geldi ama, o farka değer mi acaba?
raijintech iyi marka tr de yeniler kendim 1000w platin olanını kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım gayet iyi çıktı

havale ile alırsan yüzde 2 havale indirimi uyguluyor firma

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Kerem Eldes
All
raijintech iyi marka tr de yeniler kendim 1000w platin olanını kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım gayet iyi çıktı

havale ile alırsan yüzde 2 havale indirimi uyguluyor firma
Allah Allah, şu kablo erimesi olaylarından dolayı bir tık tırsıyorum açıkçası psu seçerken, kafam çok karıştı

bir sürü kişi önerdi evet ama psu list'de görseydim içim biraz daha rahat ederdi

asko56

80+ Silver
All

Allah Allah, şu kablo erimesi olaylarından dolayı bir tık tırsıyorum açıkçası psu seçerken, kafam çok karıştı

bir sürü kişi önerdi evet ama psu list'de görseydim içim biraz daha rahat ederdi
kendim hiçbir sorun yaşamadım 4070 li am4 sistemim var almış iken en iyisi olsun 1000w plat aldım gayet memnun bıraktı beni iyi çıktı

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Kerem Eldes

asko56

80+ Silver

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Kerem Eldes

asko56

80+ Silver
Öyle de işte kafam çelindi plat 850w olabilir, bu psu yu mercek altına alacağım bugün teşekkürler
forumda konusunu açın ürünü linkini bırakın benim gibi alıp kullananlar size yazacaktır

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Değer hocam o farka bence reactor alın.Şimddien hayırlı olsun.

Hocam bu arada Raijintek iyi markadır.Kasaları olsun fanları olsun psuları olsun iyi markadır.PSU listte olmadığına bakmayın size önerim ya Raijintek ampere alın ya da XPG core reactor.Karar sizin.

Eğer psuya çok vermeyim derseniz highpowerda olur ama almışken iyisini almak daha iyi olur psular ömürlük ürünler.

Top Bottom