Neler Yeni

RTX 5080 oyunlarda çökme

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Berkan Demir
Arkadaşlar kart bugün geldi taktım ve kullandım fakat oyunlarda çöküyor örnek olarak valorant hiç açılmadan kapanıyor chivlr 2 crash veriyor crberpunk arada sırada açılırken pc kapanıyor pubg crash veriyor aynı sorunları yaşayan var mı ? bazı oyunlar da ise sorun yok bu arada ekran kartsız pcde sorun yok düzgün çalışıyor önceki kartım da palit 4070 ts idi bu kartta da problem yaşamıyordum
Not olarak ekleyeyim stress testlerinde sorun yaşamadım 3dmark olması gereken puanı verdi furmark da olması gereken gibi çalışıyor
Sistem
anakart x870
işlemci r9 9950x
Güç kaynağı 850w gold
Ekran kartı Palit gamepro 5080

Son düzenleme:

KEDULLAH HOCA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Ahmet ylmz
böyle bir problem olsa globalde yayılmaz mıydı
Sürücüyü silip tekrar yükle çünkü testleri yapıldı kartın böyle bişey olsa söylenirdi en azından test videolarında

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Yuzarsef
böyle bir problem olsa globalde yayılmaz mıydı
yok genelde kullanıcılar takmıyor ama hem bu reddit sayfasında hem de bunda yazıldığından biliyorum bende globalde var bu sorun. Ama yakında düzeltilir.

KEDULLAH HOCA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Ahmet ylmz

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Berkan Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sürücüyü silip tekrar yükle çünkü testleri yapıldı kartın böyle bişey olsa söylenirdi en azından test videolarında
evet ben de buna takılıyorum bir sürü test yayınlandı ve hiç böyle sorundan bahsedilmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok genelde kullanıcılar takmıyor ama hem bu reddit sayfasında hem de bunda yazıldığından biliyorum bende globalde var bu sorun. Ama yakında düzeltilir.
ben de baktım sadece 2 konu var reddit de şaşırtıcı normalde ayağa kaldırırlardı redditde

KEDULLAH HOCA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Ahmet ylmz
evet ben de buna takılıyorum bir sürü test yayınlandı ve hiç böyle sorundan bahsedilmedi
Kanka aşırı normal her sistemde aynı hatayı vermez birkaç gün bekli güncelleme gelsin Drivere cillop gibi kart oynarsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Yuzarsef
ben de baktım sadece 2 konu var reddit de şaşırtıcı normalde ayağa kaldırırlardı redditde
Öyle olurdu normalde fakat olmadı buna bende şaşırdım eğer nvidia değilde amd de böyle bir şey olsaydı kaos olurdu

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Göksel
Mesaj otomatik birleştirildi:

amd de olsa ayağı kaldırırdılarda nvidiada olunca alttan alıyorlar

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Berkan Demir
amd de olsa ayağı kaldırırdılarda nvidiada olunca alttan alıyorlar
Evet şu anda neredeyse çoğu oyun oynanmıyor sadece gündelik kullanabiliyorum :) umarım kartta problem yoktur da sürücü kaynaklı bir sorundur falan stres testlerinde hiçbir sorunla karşılaşmıyorum

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
841
İsim
Sercan SAYİT
Dünya çapında bir yığın teknoloji editörü onlarca oyunun testini yapmış, yetmemiş şirket kart hazır olduğu için satışa sunmuş, sürücü sorunu olması nasıl mümkün olabilir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Yalçın YAMAN
Temiz windows 11. Ben 1 gün boyunca uğraştım DDU ile falan temizledim ancak nafile. Temiz Windows 11 kurdum ancak öyle çözdüm. Amd RX 7900 XT'den geçtiğim için çok sorun yaşadım Windows kurmadan gideremedim çökmeleri ve donmaları. Son olarak kartın PCI Gen 5 çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Bazı anakart ve ekran kartlarında Gen 5 çalışmayı bırakın Gen 3 ve Gen 2 çalışıyormuş ve düzelmiyormuş. Bununla ilgili De8bauer gibi yayıncıların birçok videosu var özellikle FE kartlarda görülmüş ancak 3. Partilerde varmış aralarında.

Top Bottom