- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hee pardon yanlış anlamışım. EKran kartı piyasasından da çok haberim yok maalesefMonitör derken sistem mi yoksa ekran ksrtı mı? Ben ekran kartı için sordum
Hee pardon yanlış anlamışım. EKran kartı piyasasından da çok haberim yok maalesefMonitör derken sistem mi yoksa ekran ksrtı mı? Ben ekran kartı için sordum
hoşgelidiniz hocam foruma öncelikle nvidia şartınız var galiba ne tarz oyunlar oynuyorsunuz ve tektek toplama olsa sorun olur mu yoksa hazır sistem olmalıForum sitesine yeni yeni alışıyorum7900xt ekran kartına biraz bakacağım teşekkürler.
ETS Assetto fivem tarzı oyunlar oynamaktayım evet nvidia şartım var ilgilenebilirseniz çok sevinirimhoşgelidiniz hocam foruma öncelikle nvidia şartınız var galiba ne tarz oyunlar oynuyorsunuz ve tektek toplama olsa sorun olur mu yoksa hazır sistem olmalı
Şimdi farkettim 7900 XT 29 bine çıkmışHee pardon yanlış anlamışım. EKran kartı piyasasından da çok haberim yok maalesef
hocam hazır sistem bu itopya vatan gibi sitelerden bir sistem bulup satın alma tektek ise biliyorsunuz pc nin içinde bir sürü bileşen var onları tek tek alıyoruz parçaları kendiniz montajlıyorsunuzETS Assetto fivem tarzı oyunlar oynamaktayım evet nvidia şartım var ilgilenebilirseniz çok sevinirim
Nasıl olduğu hiç önemli değil ne farkı olup olmadığını çok bilmiyorum zaten.
Bizi aşar hocamŞimdi farkettim 7900 XT 29 bine çıkmış![]()
Fiyat farkı oluyor mu ?hocam hazır sistem bu itopya vatan gibi sitelerden bir sistem bulup satın alma tektek ise biliyorsunuz pc nin içinde bir sürü bileşen var onları tek tek alıyoruz parçaları kendiniz montajlıyorsunuz
Zaten sistemi almam için hrüz bol bol zamanım var dediğiniz gibi yaparım teşekkürlerBütçe monitör dahil 50 bin ise işin zor, 5070 toplamak zor gibi 4060 Ti alınmaz fiyatı uçmuş değmez 5060 Ti çıkmasını bekle.
hocam şöyle güzel çok güçlü işlemcili bir sistem tutup ikinci elden rtx 3080 tarzı bir ekran kartıyla hem sistemi daha uyguna getirip hemde işlemci çok güçlü olacağında ileride istediğiniz ekran kartını darboğaz vs dert etmeden kullanabilirsiniz böyle bir şey önerecektimBizi aşar hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyat farkı oluyor mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten sistemi almam için hrüz bol bol zamanım var dediğiniz gibi yaparım teşekkürler
Tek seferde sistemi toplayıp hevesimi almak istiyorumhocam şöyle güzel çok güçlü işlemcili bir sistem tutup ikinci elden rtx 3080 tarzı bir ekran kartıyla hem sistemi daha uyguna getirip hemde işlemci çok güçlü olacağında ileride istediğiniz ekran kartını darboğaz vs dert etmeden kullanabilirsiniz böyle bir şey önerecektim
sistemi topladıktan sonra heves kalmayacakTek seferde sistemi toplayıp hevesimi almak istiyorum
hocam her türlü alırsınız 3080 de mükemmel bir kart 10 15 arasına ekran kartını alırsınız diğer türlü biraz fazla gidiyor ekran kartına bu sefer işlemci düşük kalıyorTek seferde sistemi toplayıp hevesimi almak istiyorum
bencede hocam monitör dahil 50k tarzı bütçelerde ikinci el ekran kartına yönelip güzel işlemcili bir sistem kurmak bana daha mantıklı geliyorsistemi topladıktan sonra heves kalmayacak
hocam ben heves demiştim amabencede hocam monitör dahil 50k tarzı bütçelerde ikinci el ekran kartına yönelip güzel işlemcili bir sistem kurmak bana daha mantıklı geliyor